Impact mortal cu o ambulanta in apropiere de Cluj-Napoca

Ultima actualizare: 06-02-2015 07:12

Accident ingrozitor astazi la pranz, in judetul Cluj: o ambulanta a fost izbita de o masina condusa de un sofer imprudent, care a facut o manvera de intoarcere pe sosea, fara sa se asigure.

Impactul a fost atat de violent, incat salvarea s-a rostogolit in aer si a ajuns intr-un sant de la marginea drumului. Soferul neatent, in varsta de 69 de ani, a pierit pe loc, iar cel aflat la volanul ambulantei a suferit ranit grave si este la spital.

Accidentul s-a petrecut intre localitatile Floresti si Gilau. Doua ambulante, dintre care una SMURD, veneau dinspre zona de munte, unde fusesera solicitate la un pacient.

Cele doua ambulante veneau cu semnalele acustice si luminoase pornite, dinspre Huedin si se indreptau spre Cluj. Prima autosanitara SMURD care transporta un pacient cu arsuri grave a reusit sa treaca, insa a doua a intrat in impact lateral cu autoturismul care facea o manevra de intoarcere.

Soferul ambulantei SMURD, care vazuse intregul accident in oglinda retrovizoare, a chemat alte salvari in ajutor, pentru ca el trebuia sa ajunga urgent cu bolnavul la spitalul judetean din Cluj. Medicii au incercat sa-l readuca la viata pe soferul de 69 de ani, insa din pacate, fara rezultat. Pe colegul lor, in varsta de 52 de ani, l-au transportat la spital cu numeroase rani si fracturi.

In urma accidentului, drumul european, care leaga Clujul de vama Bors, a fost blocat timp de doua ore pe ambele sensuri.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO