Gurmanzii au fost in al noualea cer. Secretul gulasului perfect a fost dezvaluit in Bistrita
Ceaunele au fiert la foc continuu in Bistrita, unde zeci de bucatari s-au intrecut in retete de gulas. Pasionatii de arta culinara au fost in al noualea cer printre arome diferite, datorate condimentelor arabesti sau turcesti adaugate preparatelor.
14 echipe s-au inscris in concursul de la Bistrita. Ca sa faca impresioneze juriul, bucatarii au pus la bataie cele mai ingenioase trucuri culinare si au imbunatatit reteta clasica de gulas, cu arome inedite.
Ingredientele de baza au fost puse la dispozitie de catre organizatori, insa condimentele care au facut diferenta au fost aduse de participanti si presarate in taina, departe de ochii rivalilor.
Cea mai grea misiune a fost pentru degustatorii curiosi sa incerce cate putin, din fiecare ceaun. In final, castigatorul a plecat acasa cu un ceaun nou-nout, ca sa repete reteta de aur, pentru toti prietenii!
Sursa: Pro TV
Etichete: festival, mancare, bistrita, ardeal, gulas,
Dată publicare:
19-05-2014 09:51