Gurmanzii au fost in al noualea cer. Secretul gulasului perfect a fost dezvaluit in Bistrita
Ceaunele au fiert la foc continuu in Bistrita, unde zeci de bucatari s-au intrecut in retete de gulas. Pasionatii de arta culinara au fost in al noualea cer printre arome diferite, datorate condimentelor arabesti sau turcesti adaugate preparatelor.
14 echipe s-au inscris in concursul de la Bistrita. Ca sa faca impresioneze juriul, bucatarii au pus la bataie cele mai ingenioase trucuri culinare si au imbunatatit reteta clasica de gulas, cu arome inedite.
Ingredientele de baza au fost puse la dispozitie de catre organizatori, insa condimentele care au facut diferenta au fost aduse de participanti si presarate in taina, departe de ochii rivalilor.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Cea mai grea misiune a fost pentru degustatorii curiosi sa incerce cate putin, din fiecare ceaun. In final, castigatorul a plecat acasa cu un ceaun nou-nout, ca sa repete reteta de aur, pentru toti prietenii!
Sursa: Pro TV
Etichete: festival, mancare, bistrita, ardeal, gulas,
Dată publicare:
19-05-2014 09:51