Dosare penale si amenzi pentru pescuit ilicit

Ultima actualizare: 18-02-2014 06:59
pescuit la copca

Peste 300 de pescari din judetul Sibiu au fost verificati de oamenii legii cu privire la detinerea documentelor necesare pescuitului. Dintre acestia, 23 au fost sanctionati cu amenzi in valoare totala de 5.700 lei.

In perioada 03-13 februarie 2014, un echipaj de Jandarmerie de la Grupa de Supraveghere si Ordine Publica Avrig-Saliste, insotit de o echipa de la: Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi, au efectuat verificari cu privire la respectarea legalitatii pescuitului pe raul Olt, in apropierea localitatilor Turnu Rosu, Racovita, respectiv in zona orasului Avrig.

 

Doua persoane cu varste de 34 si 38 de ani din judetul Sibiu au fost identificate si predate dupa intocmirea documentelor de constatare a faptei de pescuit ilicit, organelor abilitate sa continue cercetarile. Pe numele altor 23 de persoane, jandarmii sibieni au aplicat sanctiuni contraventionale cu avertisment (11 situatii) sau amenda, in valoare totala de 5.700 lei, pentru pescuit fara documente de autorizare si/sau prin mijloace interzise de lege.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO