Copii, varstnici si familii in nevoie, ajutati de tineri clujeni prin intermediul internetului

Ultima actualizare: 22-01-2014 07:01
Beard Brothers

Cand iti doresti cu adevarat sa faci ceva, nu ai cum sa nu reusesti. Asta demonstreaza Cornel Hoza si Alex Cornestean, doi tineri care au gasit o metoda sa-i ajuta pe copiii, batranii si familiile care au nevoie sa li se intinda o mana de ajutor.

Totul a inceput cand celor doi tineri le-a venit ideea sa deschida o pagina de Facebook pe care sa promoveze doar persoane nevoiase. Inca din prima campanie care a tinut o luna si jumatate, prin intemediul paginii de Facebook intitulata Beard Brothers, Alex si Cornel, impreuna cu cei 21 de membrii activi ai grupului au reusit sa ajute cu alimente, haine si jucarii doua centre de plasament, un centru de ingrijire a varstnicilor si inca sase familii din judetul Cluj.

In urma succesului obtinut in prima campanie, tinerii s-au gandit deja la o a doua, de aceasta data cu o semnificatie anume: au ales sa ajute persoane dintr-un sat din judetul Mures, care poarta acelasi nume ca pagina lor. Astfel, in satul Barbosi, au gasit patru familii care abia isi duc traiul de pe o zi pe alta. Dorinta tinerilor este sa provoace din nou lumea la solidaritate si astfel sa stranga, pana pe 16 martie 2014, lucruri si alimente care sa ajunga pentru cele patru familii beneficiare.

Beard Brothers se declara ca fiind o fratie a barbosilor cu spirit de initiativa, ce incerca sa schimbe mentalitati si sa faca viata mai frumoasa, atat pentru cei nevoiasi, cat si pentru ei. Cei 23 de tineri isi doresc sa infiinteze si un ONG care sa le permita sa ajute mult mai mult oamenii aflati in nevoie.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO