Concurs foto Hotelul de gheata. Amfitrionul evenimentului va fi fotograful american Scott Eastman

19-02-2014 20:05


Concurs foto Hotelul de gheata. Amfitrionul evenimentului va fi fotograful american Scott Eastman

 Hotelul de Gheata de la Balea Lac va gazdui, iarna aceasta, cea de-a doua editie a concursului de fotografie. La fel ca anul trecut, sunt bineveniti atat profesionisti, cat si aspiranti la acest statut.

 Concursul foto „Hotelul de gheata” va fi organizat pe doua sectiuni de concurs: una dedicata fotografilor romani, iar a doua - strainilor.

Candidatii romani se pot inscrie, gratuit, pana luni, 24 februarie, ora 12, in vreme ce participantii de peste hotare o pot face pana pe 15 martie. Dintre fotografii care vor completa formularul de inscriere, Scott Eastman va alege cinci persoane, ce vor participa la etapa finala.

Concursul dedicat fotografilor romani va consta in sedinte foto, organizate pe parcursul a doua zile, 25 - 27 februarie 2014, la Hotelul de Gheata de la Balea Lac. Premiul I va fi rasplatit cu 1.000 de lei, premiul al doilea - cu 500 de lei, iar ultimul loc pe podium - cu 250 de lei. De asemenea, cea mai buna fotografie va fi premiata cu 500 de lei.

Fotografii interesati trebuie sa trimita un link catre site-ul lor sau un portofoliu de cinci fotografii, cu o rezolutie maxima de 2.000 de pixeli, la adresa: scott@eastmanphoto.com, un scurt CV si informatii de contact.


Scott Eastman este licentiat si absolvent de masters in arte plastice si fotografie, dupasase ani de studiu universitar in SUA si Anglia. Lucrarile sale pot fi vizualizate pe site-ul personal, eastmanphoto.com, la fel ca si pe agentiile www.gettyimages.com si www.danitadelimont.com, de unde pot fi si cumparate.

Fotografiile sale au fost publicate si expuse in Europa, SUA, Asia si Australia, iar unele fac parte din colectii muzeale sau private in Europa, SUA si Asia. Are in portofoliu imagini din Romania, Armenia, Statele Unite, Canada, Islanda, Italia, Scotia si Germania, precum si fotografii din timpul unor spectacole de teatru sau pe teme religioase.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO