Cinci festivaluri importante din Transilvania isi dau mana pentru o cauza comuna si sustin Fondul Jazz in the Park

Ultima actualizare: 27-05-2016 07:11
Cinci festivaluri importante din Transilvania isi dau mana pentru o cauza comuna si sustin Fondul Jazz in the Park

Persoanele care doneaza online pentru Fondul Jazz in the Park pot castiga abonamente la Electric Castle, Untold si Blaj aLive, bilete la Festivalul International de Film Transilvania si articole promotionale.

Alaturi de Jazz in the Park, patru dintre cele mai importante festivaluri din Transilvania - Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), Blaj aLive, Untold si Electric Castle - sustin Fondul Jazz in the Park. Initiativa Jazz in the Park de a implica si valorifica in mod activ comunitatea prin sustinerea unor proiecte pentru intregul oras i-a atras pe organizatorii de evenimente, care au raspuns pozitiv propunerii de a se implica in Fondul Jazz in the Park.

Astfel, festivalurile vor promova fondul in comunitatile lor si vor oferi abonamente, bilete si produse promotionale special pentru persoanele care doneaza online pentru a sustine Fondul Jazz in the Park. Concret, toti cei care doneaza online prin reteaua biletmaster.ro pentru Fondul Jazz in the Park intra intr-o tombola saptamanala, in cadrul careia pot castiga abonamentele, biletele si premiile puse la dispozitie de organizatorii celor patru festivaluri.

Prima tombola va avea loc vineri, iar in extragere vor fi inclusi toti cei care doneaza pentru Fondul Jazz in the Park de luni, 23 mai si pana vineri, 27 mai. La prima extragere, TIFF va oferi pentru doi castigatori cate 10 vouchere la filme din cadrul festivalului care incepe vineri si cate o geanta TIFF.

Incepand de astazi, sustinatorii fondului Jazz in the Park vor putea cumpara bilete neobligatorii prin reteaua biletmaster.ro. Pretul unui bilet este de 10 lei, iar banii intra in fondul Jazz in the Park din care vor fi sustinute trei proiecte de arta experimentala. In fiecare saptamana va avea loc o tombola unde donatorii din acea saptamana pot castiga bilete la cele mai importante festivaluri din zona.

Programul tombolei e urmatorul:

23-27 mai: Festivalului International de Film Transilvania (TIFF): 2 castigatori vor primi cate 10 vouchere la filme din cadrul TIFF si cate o geanta TIFF
28 mai-5 iunie: Blaj aLive: 2 abonamente la festival
6-12 iunie: Untold Festival: 2 abonamente
13-19 iunie: Electric Castle: 2 abonamente

Mai apoi, cei care doneaza in perioada 28 mai-5 iunie pentru Fondul Jazz in the Park vor putea castiga abonamente la Blaj aLive, iar in saptamanile urmatoare se pun la bataie abonamente la Untold Festival si la Electric Castle.

Dornici sa sustina Fondul Jazz in the Park s-au aratat si reprezentantii Electric Castle Festival, ei vor oferi doua abonamente la festival celor care doneaza pentru Fond.

La randul lor, reprezentantii Untold vor oferi, in cadrul tombolei, doua abonamente la festival pentru cei care doneaza pentru Fondul Jazz in the Park.

Detalii despre cele trei proiecte de arta experimentala care vor fi sustinute prin fondul Jazz in the Park gasiti aici: http://jazzinthepark.ro/ro/fond/

Bilete neobligatorii de sustinere a Fondului Jazz in the Park puteti cumpara din reteua BiletMaster.ro: https://www.biletmaster.ro/ron/Event/47003516/Fondul-Jazz-in-the-Park.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO