Accident bizar in Bistrita-Nasaud. Un TIR cu 14 tone de carne a intrat intr-o casa

15-11-2013 10:30


Noapte de cosmar pentru o femeie din judetul Bistrita-Nasaud, care s-a trezit cu un TIR plin cu 14 tone de carne in sufragerie. Proprietara casei dormea linistita, cand soferul a pierdut controlul autocamionului care a maturat totul in calea sa.

In locuinta din Josenii Bargaului se mai afla si tatal femei, imobilizat la pat. Numai norocul a facut ca oamenii sa fie intr-o alta camera decat cea in care s-a oprit mastodontul.

"Dormeam in spate, nu era nimeni aici. Eu singura si tata in alta camera. Nu am mai iesit din soc. Cand am iesit afara am vazut TIR-ul bagat in casa. Tot ii bagat in casa, stalpul de curent e bagat prin geam in casa. De era cineva acolo, era gata de el", povesteste Olimpia Parascac, proprietara casei.

Soferul TIR-ului le-a spus politistilor ca a pierdut controlul volanului cand a incercat sa evite impactul cu o masina care i-a taiat calea. Din fericire atat el, cat si colegul sau care dormea in spate, au scapat doar cu sperietura.

Autocamionul, plin cu 14 tone de carne de pui, venea de la un abator din Iasi si ar fi trebuit sa ajunga in aceasta dimineata in Oradea. O alta masina frigorifica va veni sa preia marfa si sa o duca la destinatie. Intre timp, politistii cauta o macara suficienta de puternica pentru a scoate tirul din daramaturile casei. Nu este clar deocamdata cine o va despagubi pe proprietara.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO