Se circula greu pe DN 7, inainte de Nadlac. O banda a drumului e ocupata de sute de camioane

21-05-2013 11:07


camioane vama

 Cele doua zile libere din Ungaria, cu ocazia Rusaliilor catolicilor, au dat peste cap din nou traficul in zona de frontiera. Inainte de Nadlac, DN 7 e ocupat de sute de camioane care asteapta controlul de la granita.

 Camionagii au avut interdictie sa circule in tara vecina de sambata seara pana luni seara. Astfel, noaptea trecuta, soferii s-au indreptat in numar mare pentru a iesi din tara, iar la Nadlac s-a format, spre dimineata, o coloana lunga de noua kilometri. Asta pentru ca politistii de frontiera nu puteau controla camioanele in ritmul in care soseau.

„A fost suplimentat personalul de control si sunt folosite doua benzi pentru iesirea din tara a automarfarelor”, a declarat Daniel Iancu, purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Arad.

Camioanele stationeaza pe o banda a DN7, iar singura ramasa libera abia face fata traficului, care se desfasoara alternativ in ambele sensuri. Pentru a se evita ambuteiajele, in zona au fost mobilizate echipaje ale Politie Rutiere.

Politistii le recomanda soferilor care vor sa iasa din tara sa mearga prin Turnu sau Varsand, pentru a evita aglomeratia de la Nadlac, care va dura pana spre seara.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO