"Sangele nu se face apa". Familia studentei criminale de la Medicina nu vrea sa dea copilul

27-03-2012 11:05


Carmen Bejan

Copilul pe care il va naste Carmen Bejan va fi crescut de tata, care urmeaza sa se elibereze din penitenciar in cateva saptamani.

Asta sustine familia din Ineu a “studentei criminale”, care a vizitat-o zilele trecute in penitenciar. Unchiul detinutei, Daniel Bejan, a declarat pentru stirileprotv.ro/vest ca familia e decisa sa ii ofere copilului o viata buna la Ineu, daca tatal biologic nu isi va asuma rolul de parinte pana la capat.

 “Am fost in vizită la penitenciar la Carmen zilele trecute cu familia si ne-a transmis foarte clar ca tatal copilului va fi cel care il va creste. El se elibereaza peste cateva saptamani si s-a inteles cu nepoata mea ca va fi tata pentru acest copil”, a spus Daniel Bejan.

 Auzind de propunerea vaduvei barbatului ucis de a creste copilul, unchiul condamnatei a afirmat ca familia se opune categoric.

“Sangele nu se face apa. Am discutat cu fratele meu (Pavel Bejan, tatal lui Camen – n.r.) problema asta si a spus clar ca acest copil nu va ajunge la straini. Vaduva, daca vrea sa ia copilul, are motivele ei, poate vrea sa devina asistent maternal si sa mai ia un ban de la stat, cine stie ce-i trece prin cap, dar sa nu se gandesca ca acest copil ajunge pe drumuri”, a mai spus Daniel Bejan.

 Familia detinutei spera ca aceasta nu va aduce copilul pe lume dupa gratii. “Ar fi un handicap pentru acest copil ca in certificatul de nastere sa fie trecut ca s-a nascut la Penitenciarul Rahova. Nu are nicio vina ca sa porneasca astfel in viata”, a afirmat unchiul condamnatei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO