Rezultate alegeri SUA 2020. Analist politic: Vom vedea violențe în cazul în care câștigă Donald Trump

Ultima actualizare: 04-11-2020 21:35

Răbdare, asta li se cere acum americanilor. Dar tocmai răbdarea le lipsește celor mai mulți dintre ei, în condițiile în care pandemia a zdruncinat economia, a lăsat sute de mii de oameni fară locuri de muncă și a luat peste 238.000 de vieți.

Despre tensiunea din societatea americană, care își caută rezolvare, a vorbit John Florescu, producător de televiziune, analist politic, și fost director de comunicare al Partidului Democrat, pentru Știrile Pro TV.

Întrebat ce reacții poate stârni rezultatul alegerilor, indiferent daca vă fi declarat învingător Biden sau Trump, John Florescu a răspuns: "Dacă Donald Trump câștigă, cred că vom vedea violențe pe Coasta de Est și de Vest. Dacă Biden câștigă, echipa lui Trump își va arăta furia".

Analistul politic a adăugat că, în situația în care Joe Biden va fi declarat învingător, Trump va merge până la Curtea Supremă.

"Trump poate face ceea ce a făcut, are avocați în 50 de state. Un alt lucru pe care l-a făcut deja: și-a anunțat deja susținătorii, care sunt 50 la sută din toată țara, că nu prea îi place ce se întâmplă. Acesta nu este un semn bun", a precizat Florescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO