Dosar penal pentru o femeie care l-a lovit în faţă pe vicepreşedintele unei secţii de vot, în Iași

Ultima actualizare: 24-11-2019 20:10
Românii votează în secțiile de votare din țară pentru alegerile prezidențiale 2019, turul 2 - 6
Inquam Photos / Octav Ganea

O femeie care a lovit duminică un membru al comisiei din secţia 149 din Iaşi, pentru că a fost trimisă să voteze la secţia unde este arondată a fost amendată.

Totodată, polițiștii au deschis un dosar penal pe numele său.

Purtătorul de cuvânt al BEJ Iaşi, Marta Dunca, a declarat pentru Agerpres că o femeie în vârstă de 40 de ani s-a prezentat la secţia 149, de la Şcoala Gimnazială "Ionel Teodoreanu", din cartierul Ciurchi, pentru a vota.

Pentru că a fost trimisă unde este arondată, femeia a sărit peste biroul unde se afla preşedintele secţiei de votare, cu intenţia de a-l lovi. Locţiitorul preşedintelui a intuit gestul şi a intervenit, moment în care a fost lovit cu pumnul în faţă.

"La secţia 149 a venit o persoană din zona Nicolina. A fost verificată şi i s-a transmis că trebuie să voteze unde este arondată. Dumneaei, brusc, fără să dea dovadă de ceartă sau de agresivitate, a sărit peste masă şi a atacat preşedinta secţiei de votare. Ea s-a ferit, dar a avut de suferit locţiitorul, care a văzut incidentul şi a încercat să aplaneze situaţia. A fost însă lovit puternic cu pumnul în buză. Imediat a fost anunţată paza şi s-au luat măsurile care s-au impus: femeia a fost reţinută, a fost amendată, pe numele ei s-a deschis şi un dosar penal şi a fost predată celor de la Institutul (de Psihiatrie - n.r.) Socola, pentru că avea ceva manifestări care ieşeau din sfera normalului", a spus Marta Dunca.

Verificați aici, în timp real, prezența la vot pe județe: 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO