Best of YES LA VOT. Ziua in care "scarbitii, scepticii si resemnatii" trebuie sa "iasa dracului la vot". Mesajele vedetelor

16-11-2014 10:53


yes la vot

In ultima luna am trait toti sub un singur crez: trebuie sa iesim la vot. E dreptul nostru, e datoria noastra, e un sentiment de mobilizare generala cum Romania n-a mai trait de mult.

In campania Yes La Vot s-au strans mii de mesaje, sute de mii de voturi virtuale si zeci de mesaje ale vedetelor din Romania. 

Totul a inceput cu mesajul lui Tudor Chirila care a ajuns la peste 3,5 milioane de romani pe Facebook.

"Eu YES LA VOT si sper ca si publicul meu va face asta si cei care cred in principiile pe care le-am prezentat de-a lungul vietii mele profesionale vor face acest lucru. Va rog sa iesiti la vot. Mai bine raul cel mai mic decat raul cel mare", spune juratul de la Vocea Romaniei.

Andi Moisescu avea o alta abordare: "La cati ani ne-au mancat ei din viata, de ce sa nu le mancam si noi macar o zi? De ce sa nu incercam sa le incurcam calculele? De ce sa nu le dam macar ... niste emotii? Eu nu-mi pot refuza o astfel de placere. #YESLAVOT".

Un mesaj mai dur, dar la fel de viralizat l-a avut si Mihai Margineanu care ne-a avertizat sa nu lasam personaje precum cel interpretat de el in Las Fierbinti sa ne decida viitorul pentru o punga de faina si o sticla de ulei.

Toate mesajele transmise de vedete le puteti vedea pe YesLaVot.stirileprotv.ro.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO