Vremea se schimbă radical. Temperatura scape cu 10 grade în București, iar la munte este posibil să ningă

Ultima actualizare: 20-09-2021 20:22

După un weekend cu temperaturi de vară în multe zone, toamna ne va arăta, în această săptămână, că nu este întotdeauna un anotimp prietenos.

O să fie mai frig decât ar fi normal. Pierdem în jur de 10 grade în București, iar la munte este posibil să ningă.

Frigul a venit deja în vestul țării, unde luni, la prânz, s-au înregistrat doar 12 grade - o temperatură mai potrivită pentru luna octombrie. În același timp, în sudul țării era încă vară, la Zimnicea erau 30 de grade.

De liuni noaptea, valul de aer rece cuprinde toată țara. În Capitală vom avem doar 11-12 grade și va continua să plouă. De altfel și societatea Termoenergetica a început probele pentru umplerea instalațiilor pentru furnizarea căldurii în București.

Marți, temperaturile nu trec de 17-18 grade, continuă să plouă, iar pe timpul nopții vom avea 7 grade.

Miercuri, temperaturile scad și mai tare: 15-16 grade ziua și 5 sau 8 grade noaptea. În plus, nu scăpam nici de ploi.

Abia de joi se mai dezmorțește puțin, vom avea 17-18 grade ziua, iar dimineața se va forma ceață, așa că mare grijă dacă plecați la drum cu a. Noaptea rămâne rece cu 6 sau 8 grade cel mult.

Vineri, se pare că scăpam de ploi, dar se pornește un vânt care o să accentueze senzația de rece, chiar dacă temperatura urcă până la 22 de grade. Asta nu înseamnă că vremea caldă nu poate să revină, am avut ani când în octombrie s-au înregistrat și 35 de grade.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO