Urmărire periculoasă, cu focuri de armă, în Capitală. Şoferul era băut şi nu avea permis


Ultimul update: Luni 07 Octombrie 2019 09:16
Data publicarii: Luni 07 Octombrie 2019 07:16
Categorie: Stiri actuale

Scene de film poliţist s-au derulat în această noapte de bulevardele din sectorul 4 al Capitalei.

S-au tras focuri de armă, după ce un bărbat în vârstă de 28 de ani care circula cu viteză excesivă nu a vrut să oprească şi a fost urmărit de agenţii de la rutieră.

Urmărirea a fost filmată de un alt ofiţer, aflat în timpul liber, care s-a simţit dator să îşi ajute colegii.

Şoferului vitezoman nu i-a păsat de focurile de avertisment şi a oprit abia când a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care mergea regulamentar.

Incidentul a avut loc în zona Vitan. Cel care era la volan a fost observat iniţial în zona Giurgiului, deoarece conducea cu viteza excesivă. Nu a oprit la semnalele poliţiştilor, care au plecat în urmărirea lui. Un alt poliţist în civil, în timpul liber, a văzut toată scenă şi a anunţat dispeceratul.

Agenţii au cerut prin staţie ajutorul altor două echipaje, care au încercat să îi bareze drumul pe soaseaua Olteniţei. Bărbatul de la volan nu a încetinit nici atunci.

Polițist: „Am pornit în urmărirea acestuia somândul în mai multe rânduri să oprească. Acesta şi-a continuat deplasearea cu viteza excesivă motiv pentru care am folosit armamentul din dotare trăgându-se mai multe focuri în plan vertical pentru oprirea acestuia. În timpul urmăririi, autoturismul respectiv a intrat în coliziune cu un alt autoturism, după care am reuşit să îl prindem".

Impactul a fost unul destul de puternic, însă din fericire femeia care se afla la volan a scăpat cu leziuni uşoare.

Martor: „M-am oprit, doamna a înaintat, a lovit-o, s-a învârtit de 2 ori în cerc. Din ce am înţeles conducătorul auto care a provocat accidentul nu era posesor de permis, era şi sub influenţa alcolului şi nu s a oprit la niciun semnal al niciunui poliţist".

Un alt martor: „Doamna cu maşina a trecut iar din cealaltă parte a venit o maşină care a lovit-o din plin. Apoi am oprit şi eu pt a oferi primul ajutor"

Patru persoane erau în maşina care a provocat accidentul care putea să aibă urmări tragice. Aceştia au fost duşi la secţia 16 din Capitală. Audierile au fost însă dificile, deoarece suspecţii nu doreau să comunice şi au devenit agresivi. Aceştia nu ar fi avut nici măcar acte de identitate.

„După ce poliţiştii au fost nevoiţi să tragă 10 focuri de armă pentru a-i opri, suspecţii au fost aduşi la secţie unde sunt audiaţi. Şoferul care a provocat accidentul avea o alcolemie de 0,78 şi nu avea nici permis de conducere”.

Doi dintre cei patru ocupanţi ai maşinii au fost transportaţi la IML pt analize amănunţite.
 

FULLSCREEN
Urmărire periculoasă, cu focuri de armă, în Capitală. Şoferul era băut şi nu avea permis
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO