"Unii si-au pierdut viata, altii pielea de pe fata, eu mi-am pierdut geaca. De ce?". Povestea lui Alex Teodorescu din Infern

Dată publicare: 31-10-2015 10:32
Dată actualizare: 03-11-2015 02:13


incendiu, Colectiv

Unul dintre supravietuitorii tragediei din clubul Colectiv a povestit pe blog detalii infioratoare din secundele care au separat oamenii intre viata si moarte.

“Scriu asta pentru ca nu pot dormi, pentru ca in noaptea asta am simtit ca traiesc o invazie de oameni arsi din cap pana in picioare, fara par ramas pe cap, cerand ajutor si apa. Oameni plangand in hohote si strigand "Unde e Alina, unde a ramas Alina?". Aud si acum in timpan oameni care strigau "Unde p**a mea sunt pompierii, au trecut 15 minute de cand am dat telefon". Vad mame plangand si oameni bagati in saci de catre alti oameni cu vesta fosforescenta. Vad cum dupa ani de zile ma inchin si ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt intreg, iar la fiecare final de discutie pe care o am cu cineva zic 'Doamne fereste". Daca m-ar intreba cineva cum arata Apocalipsa, as zice ca arata exact ca aceasta noapte... Si plang... Si-mi doresc doar sa stiu ca toti am supravietuit si ca peste 3 luni ne vom intalni toti aceeasi 400 care am fost in noaptea asta acolo si vom ciocni din nou beri in Colectiv razand si aducandu-ne aminte despre o lansare de album”, scrie Alex Teodorescu pe blogul sau.

"NU A FOST NICIUN SPECTACOL PIROTEHNIC, nu a venit niciun fachir, nu a tras nimeni cu tunul, nimic de genul asta. Doar 4 artificii de tort, 2 puse in fata scenei, doua pe 2 stalpi de sustinere ai salii. Nimic prea spectaculos... La fel de bine putea ardea si o sufragerie la aniversarea copilului tau pentru ca in tort i-ai infipt 2 artificii care ard 10-15 secunde. Asta a fost tot spectacolul pirotehnic... Trupa s-a laudat cu show pirotehnic pentru a atrage publicul, declaratia este mult prea pompoasa pentru ceea ce s-a intamplat de fapt. Pe la jumatatea programului aceste artificii s-au aprins, si odata cu ele, una dintre artificii a aprins izolatia audio a salii, care dupa cum stim, in marea majoritate a cazurilor e ori din burete, ori din cofraje de oua, in functie de buget. La Colectiv, izolatia cred ca a fost de burete(in niciun caz carton de oua), la fel ca in oricare alt club din Romania care e interesat de asa ceva. Nu a explodat nimic, nicio conducta... Initial, nu s-a panicat nimeni, solistul Andrei Galut si-a pastrat calmul cerand pe un ton foarte calm un extinctor pentru a remedia problema din scurt. Nu a venit acel extinctor. Dumnezeu stie daca Colectivul avea extinctor si nu s-a implicat nimeni sa stinga o flacara, sau nu a existat asa ceva in sala vreodata.
De ce au murit oamenii astia?
De la un artificiu de tort....

Azi noapte unii si-au pierdut viata, altii pielea de pe fata. Eu mi-am pierdut doar geaca. De ce? Pentru ca sunt un om bun...? Pentru ca sunt un om rau...?

Dumnezeu sa va tina tari pe voi toti cei care ati trecut sau inca treceti prin tragedia asta! Condoleante familiilor celor decedati... Probabil ca Dumnezeu stie mai bine...

CITESTE INTREAGA POSTARE 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO