Un român din UK a rămas fără mașina de 32.000 de € imediat după ce a cumpărat-o

10-05-2019 21:09

masina confiscată

Un român stabilit în Marea Britanie și-a cumpărat un autoturism BMW seria 6 Gran Coupé, în valoare de 32.000 de euro, dar nu a apucat să îl conducă niciun kilometru, pentru că a rămas fără el.

După ce a cumpărat mașina, bărbatul a decis să o aducă în țară, pe platformă, pentru că încă nu avea documente în bază cărora putea să circule.

Ajuns la punctul de frontieră din Giurgiu, românul mândru de achiziția lui a aflat că mașina era căutată de autoritățile din Marea Britanie.

”În data de 08.05.2019, în jurul orei 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră cetățeanul român P.D., în vârstă de 31 ani, la volanul unei autoutilitare care tracta o platformă, pe care transporta un autoturism marca BMV. În urma verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul transportat pe platformă figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie în luna martie a acestui an”, se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Tânărul a spus că a cumpărat autoturismul din Marea Britanie și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.

Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ”tăinuire”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin.1, C.P., iar autovehiculul în valoare de 32.000 euro a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Giurgiu, până la finalizarea cercetărilor. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO