Un imobil plin de gunoaie din Capitală a luat foc. Flăcările au ajuns la o casă în care se aflau un copil și mama sa

Ultima actualizare: 20-10-2021 09:36

S-a dat alarma la miezul nopții, pe o stradă din sectorul 2 al Capitalei, după ce o casă a fost cuprinsă de un incendiu devastator.

Este un imobil părăsit, plin de gunoaie, unde se pare că-și făceau veacul oameni ai străzii. Focul s-a extins în scurt timp la o locuință din apropiere.

Alarma s-a dat în jurul orei 12, după ce locatarii din zonă au observat incendiul care cuprinsese un imobil unde, de ceva vreme, s-ar adăposti oameni ai străzii. Circulatia a fost oprită, iar perimetrul a fost asigurat, astfel încât nimeni să nu e apropie prea mult de zona periculoasă.

Maior Ungureanu Valentin, ISU „Dealu Spirii” București: ”Ne-am deplasat cu 5 autospeciale cu apă și spumă, un echipaj de ambulanță și unul de descarcerare. La sosirea intervenției incendiul se manifesta pe 100 mp2, arderea a generalizat un imobil care se propagase la un imobil învecinat”.

Pompierii au intervenit cu autoscara pentru a stinge focul ce cuprinsese și acoperisul casei de lângă, recent renovată.

În imobil se aflau un copil și mama sa, care au fost evacuati imediat de pompieri. Femeia a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Interventia pompierilor i-a salvat la timp locuința, din fericire.

Autoritățile continuă cercetările pentru a afla cauzele exacte ale incendiului.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO