Un copil de cinci ani din Bolintin Vale a fost lovit de o mașină de poliție. În ce stare se află minorul

Ultima actualizare: 17-01-2022 16:27
politie
StirilePROTV

Un minor din Bolintin Vale a fost lovit de o autospecială de poliție.

Un minor în vârstă de cinci ani din oraşul Bolintin Vale a fost lovit, luni, de o autospecială de poliţie aflată în mişcare, pe o stradă din oraş, conform unui comunicat transmis de IPJ Giurgiu, copilul fiind nesupravegheat şi ieşind în fugă din curtea unui imobil, iar în urma incidentului nu ar fi rezultat vătămarea corporală a acestuia.

"Luni, 17 ianuarie, în jurul orei 12,40, în timp ce un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Bolintin Vale, aflat în serviciu, se deplasa cu o autospecială de serviciu pe strada Palanca, din oraşul Bolintin Vale, un minor de cinci ani, nesupravegheat, a ieşit în fugă din curtea unui imobil şi s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare. În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a minorului, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanţă pentru efectuarea de investigaţii de specialitate. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unităţii de parchet", se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, conform sursei citate.

Poliţistul care conducea autospeciala este încadrat în MAI din anul 2012, este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 şi desfăşura activităţi pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale, mai menţionează comunicatul IPJ Giurgiu.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO