Un an de la moartea Madalinei. Parintii i-au organizat o slujba sambata, sotul - peste o saptamana

09-07-2011 20:41

La un an de la moartea tragica a Madalinei Manole, sotul si parintii n-au facut pace. Mai mult, procurorii vor face din nou audieri, pentru ca dosarul a fost redeschis.

Judecatorul care a fost de acord cu aceasta cerere spera ca ancheta va aduce liniste si impacare in familie, astfel incat baiatul artistei sa fie inconjurat numai de dragoste. Dar cele doua tabere sunt tot in razboi.

Astazi, mama si tatal cantaretei au organizat o slujba in amintirea ei, la care ginerele nu a luat parte. Ca sa stea departe de socrii, Petru Mircea va face o slujba separata, saptamana viitoare.

Parintii si rudele care au venit la mormantul artistei au ascultat slujba cu lacrimile siroind pe obraji. S-a dus un an de cand fata lor draga, pe care-o intampinau in prag, nu mai este.

Mama si tatal artistei sunt convinsi ca cineva i-a vrut raul si de aceea au cerut redeschiderea dosarului.

Sotul crede ca prin aceasta decizie, rudele nu vor ingropa niciodata securea razboiului. Si se teme ca baiatul lui si al Madalinei va creste in aceasta atmosfera tensionata.

Parintii Madalinei il mai acuza pe Petru Mircea ca nu s-a ocupat cum trebuie de locul de veci si vor sa-l dea in judecata.

Dincolo de acest scandal, fanii au aprins lumanari si au adus flori pentru fata cu parul de foc.

Sotul artistei nu a venit astazi la parastas si a anuntat ca va face o slujba separata saptamana viitoare.

Luna trecuta, Tribunalul Bucuresti a aprobat redeschiderea dosarului legat de moartea Madalinei Manole. Procurorii vor face noi audieri, ca sa afle daca cineva este responsabil pentru tragedia artistei.


VIDEO PROTVPLUS.RO