Ultimele imagini cu tanarul disparut in Marea Neagra. Prietenii l-au pozat chiar in momentul in care a intrat in apa

Ultima actualizare: 20-04-2014 00:32

Au trecut trei zile de cand autoritatile incearca sa gaseasca trupul studentului de 25 de ani disparut in apele Marii Negre, in dreptul plajei din Mamaia.

Operatiunile de cautare sunt sistate de mai bine de 24 de ore, din cauza furtunii. Un echipaj al garzii de coasta, precum si o nava a agentiei de salvare de vieti omenesti, asteapta sa intervina, indata ce vremea se va imblanzi.

Impresionant e ca prietenii celui disparut au postat recent fotografii cu ultimele momente din viata studentului ajuns pentru prima data la mare.

Prietenii studentului sunt inca socati de disparitia acestuia. Ei au adus un ultim omagiu tanarului postand pe un site de socializare ultimele fotografii cu studentul in drum spre mare, dar si momentul in care se arunca in apa.

Cu mai putin de doua ore inainte de tragedie, in drum spre mare, tineri s-au oprit intr-o benzinarie, de unde si-au cumparat bautura. Ajuns in Mamaia pentru prima data, tanarul s-a avantat in larg, momentul fiind surprins cu telefonul mobil de cel mai bun prieten al sau.

Au fost ultimele imagini cu studentul in viata. In fotografii se poate observa cum tanarul este exaltat de sosirea la mare si alearga fericit pe plaja, iar apoi cum se avanta in larg, indepartandu-se de tarm.

Din acel moment, tanarul nu a mai fost vazut. Cand si-au dat seama de ce se intamplase, prietenii lui au sunat la 112 si au cerut ajutorul autoritatilor.

Dupa cautari care s-au intins pe o raza de peste doi kilometri de la locul disparitiei, operatinile au fost sistate din cauza inrautatirii vremii.

Autoritatile asteapta acum ca marea sa se linisteasca, pentru a putea interveni cu navele de cautare, precum si cu scafandri specializati.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO