Tragedie în familia lui John Travolta! La trei luni de la moartea soției, actorul și-a pierdut și un nepot

Ultima actualizare: 22-10-2020 20:19
John Travolta
Getty

La mijlocul lunii iulie, John Travolta a trecut prin cele mai grele momente din viața lui, după ce Kelly Preston, soția lui, a murit din cauza unei boli incurabile.

„Cu inima foarte grea, vă spun că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, în care a avut dragostea și sprijinul multor persoane. Iubirea și viața lui Kelly nu vor fi niciodată uitate. Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veți auzi de noi o vreme”, a scris John Travolta pe Instagram în urmă cu aproximativ trei luni.

Din păcate, acum John Travolta trece din nou prin momente grele: Sam Travolta Jr., nepotul său în vârstă de 52 de ani, a murit!

Potrivit presei din Marea Britanie, familia actorului a postat un necrolog online, dar nu au fost oferite detalii legate de cauza morții. Singurele informații care se știu sunt că Sam Travolta Jr. A murit în casa lui din Mount Horeb (Wisconsin), pe 23 septembrie.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO