David Beckham, ipostaza care i-a înfuriat pe fani. Fostul fotbalist, surprins când își săruta fiica pe gură

Ultima actualizare: 21-10-2020 14:31
David Beckham
Getty

O fotografie recentă cu David Beckham și fiica lui, Harper, a stârnit un val de reacții pe Instagram, fanii fiind revoltați de faptul că fostul fotbalist își sărută pe gură.

David Beckham a petrecut un timp de calitate cu fiica sa, Harper, și au surprins momentele în mai multe fotografii, pe care acesta le-a împărtășit pe pagina sa de Instagram.

Însă, imaginea care a stârnit reacțiile negative ale fanilor, a fost una distribuită de Victoria Beckham, în care David apare sărutând-o pe fiica lor, Harper, pe buze.

 

Dacă unii au fost încântați de imaginea înduioșătoare, alții au considerat că este greșit că își sărută fiica pe buze, iar reacțiile negative au fost numeroase: “Nu am înțeles niciodată de ce părinții își sărută copiii pe buze”, “Vă rog, nu vă mai sărutați copiii pe gură !!!!”, “De ce o sărută?”, au comentat internauții.

O altă fană a recunoscut că i se pare nepotrivit gestul lui David, însă și ei i s-a întâmplat asta: „Mă simt inconfortabil când văd bebeluși și copii sărutați pe buze, dar sunt destul de sigură că am făcut-o și eu de nenumărate ori cu copiii sau cu nepoții mei fără să mă gândesc că ar putea arăta ciudat. Oamenii asociază sărutul pe buze cu un act intim între îndrăgostiți, dar unele culturi fac asta cu oricine și știu să separe gesturile făcute din dragoste și afecțiune de gesturile intime”

Sursă foto: Getty Images/ Instagram David Beckham

Vezi și: TikTok te învață cum sa te protejezi de HIV

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO