O actriță din „Harry Potter” a născut un băiețel. Este cel de-al treilea copil la 33 de ani

Ultima actualizare: 22-10-2020 16:43
jessie cave
Instagram

O actriță din seria de filme Harry Potter a născut un băiețel, dar micuțul are probleme de sănătate și este internat la terapie intensivă.

Jessie Cave, în vârstă de 33 de ani, este cunoscută mai ales pentru interpretarea personajului Lavender Brown, din seria de șapte filme Hary Potter.

Ea le-a spus fanilor de pe rețelele sociale că a ajuns să-și strângă în brațe băiețelul, Abraham Benjamin, după un travaliu „terifiant”, dar fericirea i-a fost umbrită de faptul că medicii l-au luat pentru a-l pune sub observație în secția de terapie intensivă.

„Băiețelul nostru s-a născut ieri dimineață la 40 de minute după ce mi s-a rupt apa. A fost solicitant, dar la fel au fost și loviturile lui cu piciorușele în burtă, de-a lungul sarcinii. Aceasta a fost o experiență foarte diferită de primele mele două nașteri ... mult mai umilitoare, terifiantă și fără să am control asupra ei” le-a spus fanilor de pe Instagram Jessie Cave, potrivit publicației The Sun.

„Moașele (Magda & Daisy), medicii și asistentele au fost uimitoare (prima care ne-a primit în secție este Rosaria și a fost extrem de plăcută). Vă mulțumim pentru toate urările” le-a transmis actrița fanilor.

jessie cave

Fotografia cu băiețelul ei în brațe a fost făcută de partenerul de viață al actriței, comedianul Alfie Brown, a mai spus actrița.

Abraham este cel de-al treilea copil al lui Jessie cu Alfie Brown, cu care mai are un băiat, Donnie, de cinci ani, și o fată de trei ani, Margot.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO