Tanar de 28 de ani, gasit mort in sura casei. Vecinii vorbesc despre un blestem in familia din Bihor

Ultima actualizare: 12-06-2015 07:17

O familie din Bihor parca e lovita de blestem, spun satenii. De-a lungul timpului, mai multi barbati din neam s-au spanzurat in sura casei. Ultimul a fost un tanar de 28 de ani, care a fost gasit fara suflare, la inceputul acestei saptamani.

In urma cu trei ani, si fratele lui mai mic si-a curmat zilele in acelasi fel. Iar acum 30 de ani bunicul celor doi si-a luat si el viata, tot in streang. Oamenii din sat povestesc, infricosati, ca strabunica tinerilor ar fi aruncat afurisenii asupra urmasilor.

Toata suflarea din localitatea Hidiselul de Jos vorbeste despre tragedia care s-a abatut asupra familiei Gligor. Dupa ce, in urma cu aproape trei ani, fiul cel mic, de 22 de ani, s-a spanzurat, acum si fratele lui mai mare i-a repetat gestul.

Bunicul celor doi si-a luat si el viata in urma cu 30 de ani. Oamenii din comuna spun ca la mijloc este vorba despre un blestem. Cei mai in varsta isi amintesc ca strabunica tinerilor care s-au sinucis ar fi aruncat grele cuvinte de ocara asupra membrilor familiei.

Tanarul care si-a pus capat zilelor nu era casatorit si nu avea copii. Sora si parintii lui se pregateasc acum de inmormantare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO