Starea drumurilor din ţară. Toate șoselele din județul Tulcea sunt închise


Ultimul update: Joi 06 Februarie 2020 21:12
Data publicarii: Joi 06 Februarie 2020 13:14
Categorie: Stiri actuale
viscol

Circulaţia rutieră este închisă pe autostrada A2, între Lehliu şi Feteşti, precum şi pe alte opt drumuri naţionale, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Urmărește aici starea drumurilor în timp real

https://cestrin.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=a63da499b48343e79e397f597dbd63c9

Starea drumurilor la ora 21:00

 

În continuare, la nivelul județului Tulcea, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca drumurile naționale si judetene să fie inchise pentru toate categoriile de vehicule, cu excepția DN 22 Tulcea – Smârdan și DN 22E Garvăn – I.C. Brătianu, acolo unde circulația rutieră a fost reluată doar pentru autoturisme.

Din cauza viscolului, traficul rutier rămâne închis pe Autostrada A2 București – Constanța, pe tronsonul cuprins între kilometrii 105 (Drajna) – 144 (Fetești).

- drumuri naționale cu trafic oprit:

- În județul Tulcea, sunt închise circulației rutiere, din cauza viscolului, DN 22F Horia – Nalbant, DN 22D Măcin – Caugagia și DN 22A Cataloi-Topolog.

- restricții rutiere instituite:

- în județul Botoșani, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DE 58 Botoșani –Suceava și DE 58 Botoșani – Iași;

- în județul Constanța, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DN22C Cernavodă –Murfatlar, DN 3 Ostrov-Murfatlar, DN22 Ovidiu – Tulcea, DN22A Hîrșova- Tulcea, DN2A Hârșova – Ovidiu și DN38 Agigea –Negru Vodă;

- în județul Iași, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DN28 Roman - Târgu Frumos, DN 28A Târgu Frumos – Pașcani și DN 28B Târgu Frumos – Hârlău;

- în județul Tulcea, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DN 22 Tulcea – Babadag-Baia- limită cu jud. Constanța și pe DN 22E Garbăn – IC Brătianu.

- în județul Călărași, traficul rutier este restricționat peste 7,5 tone pe DN 21 Călărași – Slobozia

- traficul feroviar: nu sunt magistrale sau secții de cale ferată cu circulația întreruptă din cauza condițiilor meteorologice.

- traficul aerian: nu s-au înregistrat probleme cauzate de efectele fenomenelor meteorologice.

- traficul maritim și fluvial: în județul Constanța, din cauza vântului puternic, porturile Midia și Mangalia și-au suspendat activitatea.

Recomandăm conducătorilor auto ca pe drumurile aflate sub cod galben, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO