Si-a ucis sotia, dupa care s-a sinucis. Patru copii au ramas orfani

Dată publicare: 19-05-2011 12:46
Dată actualizare: 26-09-2012 06:26


Dubla nenorocire intr-o familie din judetul Iasi. Un barbat de 56 de ani si-a ucis sotia cu ciocanul, apoi si-a pus capat zilelor. Omul a lasat un bilet in care le cere iertare celor patru copii ai lor, fara sa spuna ce l-a impins spre un astfel de gest.

La toata scena sinistra a asistat si o fetita de patru ani, nepotica celor doi soti.

Rudele au banuit ca s-a intamplat ceva tragic cand s-au trezit in toiul noptii la usa cu fetita de patru ani. Copila tipa speriata, dar n-au reusit sa inteleaga nimic de la ea. Au mers atunci in casa celor doi soti, unde erau toate luminile aprinse, dar nici urma de ei. Abia cand oamenii au revenit in zori, au descoperit grozavia.

Vecinii povestesc ca miercuri seara, cand barbatul s-a intors acasa din Italia, i-au auzit pe cei doi soti discutind aprins. Nu pareau insa sa se certe, dar scandalul a izbucnit ceva mai tarziu. Din spusele vecinilor, se pare ca cearta a pornit de la bani.

Trupurile celor doi soti au fost transportate la morga pentru necropsie. Fiica lor cea mica, singura care se afla in tara si-a chemat sora si fratii acasa, ca sa-si inmormanteze parintii.

Citeste si:

Traian Basescu: "Cresterea TVA a fost cea mai mare eroare politica"

Ultima teorie. Judecata de Apoi vine pe 21 mai. Afla la ce ora in Romania

Deltaplanul prabusit in judetul Galati transporta tigari de contrabanda
 


VIDEO PROTVPLUS.RO