Scandal. Petru Mircea a sunat la 112 sa scape de parintii Madalinei

Ultima actualizare: 04-05-2012 09:18
Mama Madalinei a cedat nervos la usa lui Petru Mir...
Scandal. Petru Mircea a sunat la 112 sa scape de p...

VIDEO. Conflictul dintre sotul Madalinei Manole si parintii acesteia s-a mutat din sala de judecata pe strada. Mai exact, in fata casei in care a locuit cantareata, unde astazi s-au derulat scene dramatice.

Mama artistei a inceput sa urle ca fostul ei ginere nu o lasa sa isi vada nepotul. Petru Mircea i-a tinut la poarta, reprosandu-le ca nu
l-au anuntat in prealabil. I-a chemat in ajutor si pe cei care pazesc proprietatea de teama ca lucrurile ar putea degenera.

Parintii Madalinei s-au ambalat de la tribunal cand au aflat ca abia prin toamna judecatorii vor decide clar cand si in ce conditii isi vor putea vedea nepotul.

Drept urmare, sotii Manole s-au dus val vartej la Otopeni, in ideea ca fostul ginerele le va permite sa il tina in brate pe Puiutu.

Deranjat de raspunsul lui Petru, Ion Manole a devenit irascibil si a trecut la amenintari. Mama Madalinei a inceput sa planga si apoi sa tipe de furie.

In aceste conditii, pe strada si-au facut rand pe rand aparitia agentii de securitate care protejeaza casa in care a locuit Madalina Manole, dar si politistii.

Subofiterul i-a audiat pe cei care au provocat taraboiul in masina la cateva strazi distanta. Dupa aceasta discutie parintii cantaretei
i-au anuntat pe jurnalisti ca pleaca la Ploiesti. Dar nu inainte de a lasa dulciurile pentru Puiutu.

Cum ghiceste un preot viitorul in Cartea Sfanta. VIDEO

Ultima teorie. Judecata de Apoi vine pe 21 mai. Afla la ce ora in Romania

Ultima dorinta a unui baietel de 11 ani, pe patul de moarte
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO