Sfarsitul urat al unei povesti de dragoste. Handbalista, acuzata de sot ca l-a inselat cu o femeie

Ultima actualizare: 11-01-2013 07:00

Scandal in handbalul romanesc. Una dintre cele mai bune jucatoare, legitimata la CSM Bucuresti, este acuzata de sot ca l-ar fi inselat cu o femeie.

Alina Dobrin sustine ca totul este o minciuna, care are ca miza custodia baietelului pe care cei doi il au impreuna. Colegele de echipa ii tin partea.

Alina Dobrin Pacuraru a castigat un campionat mondial de handbal, pe cand era la tineret.

Acum se vede obligata sa faca fata celei mai grave confruntari: cu sotul ei Robert, fost boxer de performanta, cu care a trait o poveste de dragoste inca din 2003.

Acum, partenerul de viata a cerut divortul si o acuza ca s-ar iubi cu o alta femeie.

"Parata - afirma Robert Pacuraru in cererea de divort - a creat in sufletul nostru un sentiment de dezamagire in sensul ca a fost prinsa in fapt cand intretinea relatii intime cu o persoana de sex feminin".

"Noi am crezut ca isi va reveni, dar minorul mi-a spus ca ea continua sa aduca in patul nostru pe respectiva, facand aceleasi lucruri".

Sotul sustine ca din aceasta cauza s-a mutat la parintii lui si a luat si copilul cu el. Vecinii care-i cunosc nu cred nici o iota din aceasta poveste.

Miza divortului pare sa fie custodia baietelului de 7 ani pe care il au sotii Pacuraru.

Acuzatiile facute de Robert au socat pe toata lumea. Iar colegele si prietenele handbalistei spun ca nu sunt adevarate.

Marea confruntare intre celebra handbalista si tatal copilului ei va fi la judecatoria sectorului 6, instanta la care sotul care se considera inselat a depus si cateva inregistrari audio, cu care vrea sa dovedeasca infidelitatile.

Alina Dobrin Pacuraru sustine ca acuzatiile sunt mizerii venite din partea unui sot care nu suporta ideea despartirii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO