Șcene șocante în Buzău. O șoferiță a intrat intenționat cu mașina într-un poliţist aflat pe motocicletă

Ultima actualizare: 20-08-2020 19:29

S-au derulat secvenţe dure la ieşirea din Buzău. O tânără care se recomandă drept angajată a RAAPPS a intrat intenţionat cu maşina într-un poliţist aflat pe motocicletă.

În urma impactului vehiculul pe două roţi a fost proiectat într-un taximetru şi s-a aprins ca o torţă. S-a întâmpla la capătul unei urmări de câţiva kilometri pe un bulevard din oraş după ce agentul îi făcuse semn şoferiţei să oprească doar că ea l-a ingorat. Femeia a fost arestată.

Aruncată în faţa unui taximetru, motocicleta de poliţie a fost înghiţită de flăcări mari, într-o fracţiune de secundă - după ce, în urma impactului, i-a explodat rezervorul. O cameră de supraveghere instalată la ieşirea din Buzău, spre Ploieşti, a surprins momentul.

După coliziune, poliţistul de 29 de ani a fost azvârlit zeci de metri pe şosea. Costumul şi casca l-au protejat. Astfel, agentul a reuşit să se ridice singur de pe asfalt şi şi-a alertat colegii.

Adrian Popa, polițistul de pe motocicletă: "S-a făcut cu maşina spre mine, m-a lovit pe partea dreaptă şi m-a proiectat în maşina cealaltă".

Martor: "A intrat în el intenţionat. Cică ar fi fost o femeie. I-a luat numărul? Aşa tupesita”.

Pe motocicletă de poliţie se afla agentul Adrian Popa - mutat prin transfer în Buzău de la Brigada Rutieră Bucureşti.

În centrul oraşului, într-o intersecţie, a observat - în trafic - o maşină care avea probleme la sistemul de semnalizare şi i-a făcut semn femeii de la volan să oprească. Şoferiţa şi-a contiuat însă drumul şi a gonit mai mulţi kilometri cu poliţistul în urmărirea ei pe principalul bulevard în Buzău. La un moment dat, într-o intersecţie, a trecut pe roşu iar când agentul a ajuns în dreptul ei - în zona unei staţii de carburant l-a lovit cu maşina.

Martor: "Motocicleta o urmărea pe fata aia şi aici s-a făcut spre el".

Comisar Şef Silviu Dinu, Şef Poliţia Rutieră Buzău: "Șoferiţa l-a acroşat cu autoturismul şi după producerea accidentului aceasta a părăsit locul faptei. În cauză se va întocmi dosar pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor sub aspectul ultrajului şi părăsirea locului accidentului".

Pe reţelele sociale, tânără de 32 de ani care a lovit intenţionat cu maşina motocicleta de poliţie scrie că lucrează la Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat.

Ştirile PROTV au cerut instituţiei să confirme informaţia, dar până acum nu am primit niciun răspuns.

Femeia a fost reţinută. Era pe DN1B. În urmărirea ei au fost trimise mai multe echipaje. Dusă în fața judecătorilor, tânăra a primit mandat de arestare pentru 30 zile.

Poliţistul de pe motocicletă a suferit răni uşoare în urma accidentului. A fost dus totuşi la spital, pentru un control de rutină.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO