Alex Dima si George Ogararu, printre voluntarii care au mers sa-i ajute pe orfanii din Valea Screzii


Ultimul update: Joi 01 Noiembrie 2012 17:29
Data publicarii: Sambata 17 Decembrie 2011 18:38
Categorie: Salvează Crăciunul

Un seminar al solidaritatii, iubirii de oameni, dar mai ales al recunostintei se tine zilele acestea intre dealurile din Valea Screzii.

VEZI AICI CONTURILE IN CARE POTI DONA BANI PENTRU A-I AJUTA PE CEI 400 ORFANI

Focul, care acum cateva zile a mistuit bucataria si depozitul de alimente a 400 de orfani, nu a reusit sa transforme in scrum si speranta acestor suflete. Asa ca puritatea si credinta lor nu au ramas nerasplatite: zeci de oameni au mer, sambata, acolo incarcati cu daruri, dupa ce au vazut campania declansata de Stirile ProTV si ziarul Gandul - Salveaza Craciunul, in urma careia s-au strans pana acum aproape 40.000 de euro.

Sambata dimineata, tabara din Valea Screzii parea ca este sub asediu. Trei tiruri incarcate cu caramizi au ajuns tocmai de la Iasi. Sute de voluntari au venit sa le dea o mana de ajutor micutilor orfani.

Fotbalistul George Ogararu a venit cu 50 de suporteri stelisti sa-i ajute pe copii. Mai multe caravane cu alimente si materiale de constructii au ajuns din toata tara. Micutii din tabara au ramas uimiti cand au vazut cata lume i-a vizitat. Le-au povestit tuturor cum le-au ars proviziile.

Chiar si in astfel de momente, micutii predau aceeasi lectie pe care au invatat-o in Valea Screzii, generozitatea. Oameni cu suflet mare incearca sa-i ajute pe copiii orfani sa uite de necazul care i-a lovit. Chiar si Mos Craciun a venit in tabara, insotit de colindatori.

Campania Salveaza Craciunul a batut un adevarat record pe internet: in mai putin de 2 zile, peste 60.000 de oameni au accesat site-ul deschis de noi si au dat like. S-au strans astfel aproape 40.000 de euro pentru copii.
 

Un Like pentru 1 euro donat copiilor din Valea Screzii. Pana acum s-au strans 23.000 de euro
Salveaza Craciunul copiilor ingrijiti de parintele Tanase. Pentru fiecare LIKE va fi donat un euro
A ars cantina celor 400 de copii orfani ingrijiti de parintele Tanase. Cum poti sa-i ajuti
VIDEO PROTVPLUS.RO