Salveaza Craciunul copiilor ingrijiti de parintele Tanase. Pentru fiecare LIKE va fi donat un euro


Ultimul update: Vineri 02 Noiembrie 2012 20:26
Data publicarii: Joi 15 Decembrie 2011 18:47
Categorie: Salvează Crăciunul

Nenorocirea care s-a abatut asupra copiilor din Valea Screzii nu ramane fara ecou. Acum doua zile bucataria, depozitul de alimente, biblioteca si sala de calculatoare s-au facut scrum.

Dar pentru ca miracolul Craciunului exista, foarte multi oameni cu suflet bun n-au ramas nepasatori.

Din acest moment Stirile ProTV si ziarul Gandul lanseaza pentru copilasi pagina de Facebook si site-ul Salveaza Craciunul. Daca il accesati, ii puteti ajuta.

Peste 370 de suflete, in mare parte copii orfani, traiesc in tabara din Valea Screzii si in casele din Valea Plopului.

Fiecare Like dat de dumneavoastra pe Facebook.com/SalveazaCraciunul  de pe contul personal de Facebook se transforma intr-un euro donat de mai multi sponsori.

Dupa ce au vazut la Stirile ProTV nenorcirea prin care trec micutii din Valea Screzii mai multi oameni s-au mobilizat. Patronul unei firme de ceramica din Iasi va trimite trei TIR-uri de caramida pentru reconstructia bucatariei.

"Vazand reportajul de acum doua seri de pe ProTV am zis ca ne sta in putinta sa ajutam oamenii care au nevoie si sa reconstruim cladirele care au luat foc", a marturisit Eugen Ristea, director marcheting firma caramizi.

Mai au nevoie de acoperis, ciment si tot ce este necesar pentru contructia unei cladiri.

In ultimele zile pe site-urile de socializare oamenii se organizeaza pentru a ajunge in Valea Screzii. Din Ploiesti, Craiova, dar si din alte judete vor porni caravane cu ajutoare care tabara.

Pe www.stirileprotv.ro gasiti conturile in care puteti face donatii pentru ca viata micutilor sa revina la normal de Craciun.

A ars cantina celor 400 de copii orfani ingrijiti de parintele Tanase. Cum poti sa-i ajuti
Ajuta-i pe cei 328 de copii ai parintelui Tanase de la Valea Strezii!
VIDEO PROTVPLUS.RO