Fosta sotie si iubita lui Adrian Iovan se lupta pe o vila in care au mai ramas doar cainii. Declaratiile facute la tribunal


Ultimul update: Duminica 18 Ianuarie 2015 07:23
Data publicarii: Joi 15 Ianuarie 2015 13:28
Categorie: Stiri actuale

"Vreau ca fiul meu sa poata intra in casa tatalui sau", le-a cerut magistratilor creatoarea de moda Romanita Iovan. La Tribunalul Ilfov, s-a judecat un nou termen din dosarul privind succesiunea pentru bunurile regretatului pilot Adrian Iovan.

Fosta lui sotie doreste jumatate din casa pe care acesta o detinea impreuna cu iubita sa in Otopeni.

La aproape un an de la tragicul accident aviatic in care Adrian Iovan si-a pierdut viata, doua femei importante din viata lui nu pot sa ajunga la o intelegere privind bunurile lasate in urma de pilot. Marul discordiei este chiar vila din orasul Otopeni, pe care Adrian Iovan o detinea impreuna cu iubita sa, doctorita Mihaela Steriu.

"Am solicitat sa i se permita accesul copilului in imobil, el fiind co-proprietar si are 50% cota din tot imobilul, mai mult am cerut sa i se permita macar accesul la jucarii, carti, hainute, bunuri lasate de tatal sau de care el e legat si intreaba mereu de ele", spune Iulian Gogan, avocatul Romanitei Iovan.

Pe de alta parte, iubita regretatului pilot a cerut si ea instantei sechestru judiciar, adica vila sa nu poata fi instrainata pana la solutionarea cauzei.

In timp ce fosta sotie a lui Adrian Iovan si iubita acestuia se cearta in instanta pentru aceasta casa, singurele fiinte care se bucura pana la urma de ea sunt cei 2 caini ai familiei.

Vila cu 7 camere, mansarda si piscina exterioara, a fost construita in orasul Otopeni si ar valora din spusele unor experti imobiliari peste 200 de mii de euro. La urmatorul termen, instanta ar putea sa decida si felul in care aceasta va fi impartita intre mostenitori. Pana atunci Romanita Iovan se pregateste sa mearga din nou in Comuna Horea din Alba pentru a comemora moartea fostului ei sot.

Daca instanta va aproba cererea depusa azi de Romanita Iovan, va fi pentru prima data dupa moartea pilotului cand fiul sau Albert, in varsta de 9 ani, intra in casa in care tatal sau a locuit in ultimii 6 ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO