Rasturnare de situatia in cazul Cracea. "A fost o strategie, am iubita". Liderii PMP il roaga sa ramana in partid

22-01-2016 18:08


Rasturnare de situatie, la Giurgiu. Tanarul politician de la PMP, care in timpul unei conferinte de presa a anuntat ca isi cauta o iubita, este rugat acum de sefii lui sa ramana in partid, desi fusese exclus.

Superiorii se lauda ca anuntul respectiv, a declansat "fenomenul Cracea"

Dar titularul are o alta varianta, dupa ce a devenit cunoscut. Sustine ca toata sceneta a fost doar o strategie pentru ca el are o iubita.

1500 de cereri de prietenie a avut Marius Cracea dupa momentul curajos. Peste 200 dintre au venit de la barbati, alte 300 de la femei care au vrut doar sa il sustina si peste 1.000 de la fete gata sa ii dovedeasca iubirea. Sefii lui de la partid au fost impresionati.

Ionel Dinu, presedinte PMP Giurgiu: "A fost un eveniment major, un eveniment care a stranit si ambitii si invidii din partea adversarilor politic. "a creat cea mai mare vibratie nationala in PMP dupa preluarea partidului de catre TBasescu. E a doua vibratie pe care a creat-o la nivel national". "Au ajuns chiar si babele surde sa auda de PMP"

Drept rasplată pentru notorietatea la care, spun ei, ar fi ajuns partidul, sefii PMP din Giurgiu i-au transmis lui Cracea ca il primesc inapoi in randurile lor. Mai mult, insista sa fie candidatul partidului la primaria orasului, desi cel nominalizat oficial este acum Ionel Dinu, sefu' de la judet.

Marius Bogdan Cracea, lider PMP orasul Giurgiu: "Ii multumesc organizatiei judetene, ma bucur de sprijin"

De cand a devenit celebru la el in judet, Cracea se lauda ca totul nu a fost decat o strategie de-a sa, invatata probabil la cursurile de hipnoza pe care a spus ca le-a urmat.

Marius Bogdan Cracea, lider PMP orasul Giurgiu: "Totul a fost o strategie de imagine. Nu imi caut iubita. Am vrut sa ma promovez. vreau sa imi continui cariera politica si am iubita"

Cracea spune ca va hotari daca va candida numai dupa ce va vorbi cu seful cel mare al PMP, Traian Basescu.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO