Imagini de la nunta lui Radu Mazăre. Cum arată rochia de mireasă a Roxanei

Ultima actualizare: 10-07-2019 14:18

Zi mare pentru Radu Mazăre, fostul edil al Constantei, încarcerat la Rahova. Mazăre se căsătoreşte astăzi cu iubita lui, Roxana Mihalache.

Mai multe imagini găsiți în galeria foto a acestui articol. Cei doi îşi vor uni destinele în faţa ofiţerului de stare civilă, în Penitenciar, pentru că Mazăre are de ispăşit o pedeapsă de 9 ani de închisoare. Ceremonia va fi simplă, doar de cununie civilă, şi conform regulilor, este permisă prezenţa a cel mult zece invitaţi din rândul familiei.

Radu Mazăre se căsătorește azi cu iubita mai tânără cu 20 de ani. Căsătoria civilă are loc la 12 zile după depunerea cererii oficiale. Evenimentul are loc în jurul orei 15:00 de la Penitenciarul Rahovei, în sectorul de vizite al închisorii.

Mirii iși vor putea servi invitații doar cu apă sau suc, alcoolul fiind interzis. Fotografiile vor fi făcute de un ofițer al penitenciarului. Imediat după căsătorie Radu Mazare poate depune o cerere pentru a sta 48 de ore cu proaspăta soție în camera intimă.

În ultimele zile, Radu Mazăre și-a făcut toate analize de sânge, obligatorii, iar starea sa de sănătate este un buna. Iubita lui a povestit că și starea sa fizica este una bună, fostul edil are zilnic diverse activități, croiește fețe de pernă și cearșafuri.

“M-am pregătit în 20 de minute, rochia e veche, eu m-am aranjat singură. Nu am primit încă inel de logodnă” a reacționat Roxana la sosirea la penitenciar

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO