Protest anti maidanezi in Capitala. Zeci de oameni au aprins lumanari in strada pentru Ionut


Ultimul update: Marti 10 Septembrie 2013 06:56
Data publicarii: Sambata 07 Septembrie 2013 08:04
Categorie: Stiri actuale

Cateva sute de persoane s-au strans vineri seara in Piata Romana din Capitala, ca sa-si arate sprijinul pentru familia lui Ionut Anghel.

Dar si ca sa le atraga atentia celor responsabili ca trebuie sa indeparteze cainii de pe strazi. In locul lui Ionut, putea fi copilul oricaruia dintre noi - au spus-o parintii veniti in piata. Initial isi anuntasera prezenta 2900 de oameni, insa Primaria nu a autorizat manifestatia.

Au primit unda verde, in schimb, mitingurile din zilele urmatoare: peste 2000 de persoane sunt asteptate sa protesteze duminica in Parcul Izvor, dar si luni si miercuri saptamana viitoare.

Cei care au venit totusi la protest spun ca nu e doar o modalitate de a le transmite parintilor ca sunt aproape de ei in aceste momente grele, ci vor sa le transmita si responsabililor ca trebuie sa scapam definitiv de maidanezii de pe strada.

Fara sa se pronunte pro sau contra eutanasierii, oamenii precizeaza ca asteapta din partea autoritatilor masuri concrete care sa le permita sa smearga in siguranta pe strada, alaturi de copiii lor.

Ceea ce se intampla acum e preambulul mitingurilor, de data aceasta autorizate, asteptate in zilele urmatoare. Peste 2000 de persoane sunt asteptate, potrivit organizatorilor, sa protesteze duminica in Parcul Izvor, dar si luni si miercuri saptamana viitoare.

Protestul de vineri seara a fost unul neautorizat. Ramine de vazut insa daca autoritatile ii vor amenda pe participanti.

FULLSCREEN
Protest anti maidanezi in Capitala. Zeci de oameni au aprins lumanari in strada pentru Ionut
  • /

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO