ePlan, prima emisiune de e-commerce din România, începe azi, pe stirileprotv.ro

Dată publicare: 08-03-2021 12:52
Dată actualizare: 08-03-2021 13:19


Andrei Radu – CEO GPeC si prezentator ePlan by Stirileprotv.ro ne spune, in exclusivitate, ce vom putea învăța din aceasta emisiune.

Andrei Radu se ocupă de 16 ani de evenimentul GPeC care este considerat ca fiind cel mai important eveniment de e-commerce și digital marketing din România.

Ce vom putea vedea la ePlan

 

Emisiunea ePlan va avea două tipuri de conținut: informații generale și corecte despre piață și o parte practică.

Andrei Radu: ”De curând sunt gazda emisiunii ePlan by ȘtirileProTv. Sunt două tipuri de conținut pe care le vom vedea în cadrul emisiunii. Vom vedea informații despre piață, trenduri, chestiuni generaliste, dar care ne dau un ton al pieței. Mai ales pentru antreprenorii care sunt la început de drum. Pe de altă parte, vor exista tipuri de conținut mult mai practice despre cum poți face o campanie în Google Ads, Facebook, Instagram și cum să performeze aceste campanii de marketing. Cum să îți gândești businessul pentru un exit sau pentru a primi invetiție”.

”Emisiunea se va desfășura odata la două săptămâni, iar la fiecare ediție vom avea unul sau mai mulți invitați speciali și în care vom aborda un anumit topic în sine. În general invitații sunt specialiști pe diverse domenii, iar ca și profil sunt top managment și sunt oameni care lucreză în domeniu de foarte mult timp”, a mai menționat Andrei Radu.

Emisiunea va putea fi urmărită pe Știrileprotv.ro, dar și pe pagina de Facebook, la ora 20.30. Primele ediții vor fi disponibile și pe GPeC.ro.


VIDEO PROTVPLUS.RO