Presa din SUA, despre Alexandra Stan: Incidentul naste o dezbatere aprinsa despre violenta domestica

Dată publicare: 19-06-2013 08:16
Dată actualizare: 22-06-2013 06:52


ny daily news alexandra stan

Cazul Alexandra Stan a ajuns cunoscut si in Statele Unite ale Americii, doua ce doua publicatii importante au publicat pe larg incidentul in care artista a fost batuta de catre propriul manager.

Washington Post si New York Daily News au publicat in aceasta noapte informatii pe larg despre incidentul violent intre Alexandra Stan si Marcel Prodan.

Ziarul Washington Post a titrat: "Artista romanca Alexandra Stan isi acuza managerul cu care avea o relatie ca ar fi batut-o dupa o disputa provocata de bani".

O alta publicatie americana, din New York, a scris despre acest incident:

"Artista "Mr. Saxobeat" sustine ca managerul ei, Marcel Prodan, a batut-o dupa o disputa pentru bani. Incidentul a nascut o dezbatere aprinsa in tara Est Europeana legata de violenta domestica", scrie New York Daily News.

washington post alexandra stan
In ultimii ani, Alexandra Stan a devenit cunoscuta in presa internationala datorita pieselor ei, "Mr. Saxobeat" fiind hit-ul care a propulsat-o pe primul loc in mai multe tari, printre care si in topurile americane.

2011 a fost apogeul carierei Alexandrei Stan. A sustinut concerte in lumea intreaga, a acordat interviuri peste interviuri in presa straina, a avut o nominalizare la premiile MTV pentru cel mai bun artist european, a fost coperta FHM din Marea Britanie si, cea mai importanta realizare,: a stat 6 saptamani in fruntea topului american Billboard. Suna pompos, dar acest record a fost atins de cantarete ca Madonna sau Lady Gaga.

Mr. Saxobeat, cea mai cunoscuta piesa a Alexandrei, s-a vandut in peste un milion de exemplare in lumea intreaga.

In prezent, melodia are 191 de milioane de vizualizari pe Youtube, la fel ca hiturile Rihannei sau ale lui Beyonce. Artista a sustinut in ultimii 3 ani zeci de spectacole. Pentru unul singur incasarile erau de cel putin 40.000 de euro. Cititi in continuare... Ce se ascunde in spatele succesului Alexandrei Stan.

Sursa: Washington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO