Marturia Alexandrei Stan, azi noapte, in fata politiei. Unde s-ar ascunde managerul Marcel Prodan

Ultima actualizare: 22-06-2013 06:52

Pana cand se va vedea insa din nou acasa, Alexandra Stan a dat primele declaratii, marti seara, in fata politistilor. Anchetatorii au audiat-o 4 ore si jumatate la spitalul din Medgidia, unde este internata.

Deocamdata, despre managerul ei, pe care l-a acuzat de santaj, nu se stie nimic.

In ultimele doua zile, el nu a mai trecut pe acasa, nici pe la studioul de inregistrari si si-a desfiintat contul de pe reteaua de socializare.

Exista totusi banuieli ca s-ar ascunde in judetul Tulcea, la parintii sai, ori ar fi plecat din tara.

Politistii au mers marti seara la Alexandra Stan, la spital, si au discutat cu ea, in prezenta avocatului.

"Isi mentine acuzatia formulata. Urmeaza ca politia sa stabileasca daca aceasta se confirma pe baza probelor pe care noi le-am indicat, acestea exista", a declarat avocatul Alexandrei Stan.

Anchetatorii trebuie sa-l gaseasca insa si pe impresar si sa asculte si varianta lui. Numai ca de cand a postat pe pagina de Facebook a Alexandrei un mesaj fals, el este de negasit.

Marcel Prodan ii anunta pe fani ca Alexandra trebuie sa isi anuleze concertele din Spania pentru ca a fost implicata intr-un accident rutier.

"Conform procedurilor legale o sa fie citate toate partile implicate. Daca nu il gasim, emitem un mandat de urmarire", a declarat Gelu Manolescu, purtator de cuvant IPJ Constanta.

Exista banuiala ca Marcel Prodan s-ar ascunde in casa parinteasca din comuna Visina, in judetul Tulcea. Insa anchetatorii nu exclud nici posibilitatea ca impresarul sa fi plecat din tara.

"Sa vina politia, il gaseste aici, ascuns aici, la tatal lui", a spus un vecin al parintilor managerului.

Alexandra Stan recunoaste ca i-a incredintat impresarului atat cariera, cat si sufletul. Divortat si cu un copil, a fost pentru ea persoana in care avea incredere totala.

Si tocmai pentru ca il iubea, Alexandra nu iesea din cuvantul lui. El stabilea cu ce se imbraca, la ce ora repeta si cati bani i se cuveneau.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO