Peste 1.000 de persoane participa la o "spirala" MISA pe un camp de la marginea Capitalei

×
Codul embed a fost copiat

Peste 1.000 de persoane participa sambata, in Bucuresti, la o "spirala" organizata de MISA pe un camp de la marginea sectorului 5, actiuni similare avand loc, potrivit organizatorilor, in mai multe orase din tara.

Yoghinii din Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut (MISA) s-au adunat la ora 10.00 pe campul de langa strada N. D. Cocea, dincolo de Prelungirea Ferentari.

La "spirala" au venit si multi oameni din afara Capitalei, in zona fiind parcate zeci de masini cu numere de Giurgiu, Dambovita, Iasi, Suceava, Alba, Maramures sau inmatriculate in Bulgaria.

Participantilor li s-a recomandat ca in ziua evenimentului, pana la terminarea acestuia, sa nu manance nimic si sa bea doar apa.

Accesul persoanelor straine in zona respectiva nu este permis, MISA angajand pentru asta o firma privata de paza.

Citește și
Disparut MISA
Adept MISA, dat disparut dupa 16 ani. Parintii: "Ne-a spus sa nu-l cautam timp de 10 ani"
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

"Terenul este proprietate privata, nu aveti acces", li se spune celor care vor sa se apropie.

Pana la ora 12.00, participantii au intrat in sirurile zodiacale si au format spirala, conform programului "spiritual" facut cunoscut de catre MISA.

In intervalul 12.00 - 13.45, are loc "meditația in Spirala Yang, urmata de inductia starii de Eliberare spirituala prin Miracol divin", iar la final va fi o "ruga colectiva", potrivit organizatorilor.

Reprezentantii MISA au precizat ca actiunea este organizata pentru a ajuta la depasirea "starii grave in care se afla la ora actuala umanitatea si planeta Pamant", conform informatiilor publicate pe pagina de internet proprie.

Apelul pentru participarea la eveniment a fost lansat la inceputul saptamanii, inclusiv printr-un mesaj de la liderul MISA, Gregorian Bivolaru.

"Dragii mei, data fiind starea in mod evident dramatica in care a ajuns actualmente planeta Pamant, atat datorita pacatelor, cat si datorita faradelegilor si a greselilor grave ce au fost si sunt faptuite, am fost inspirat sa realizam cu totii, [...], un apel colectiv gen ruga, ce va fi sincer, umil si plin de credinta in Dumnezeu. Acest apel gen ruga va fi realizat de noi toti la unison", le-a transmis yoghinilor, din strainatate, Bivolaru, care este judecat in Romania pentru perversiune sexuala, act sexual cu un minor si trafic de minori.

In 12 aprilie, instanta suprema a decis sa retina spre rejudecare dosarul in care Gregorian Bivolaru a fost achitat pentru perversiune sexuala, act sexual cu un minor si trafic de minori, admitand astfel recursul procurorilor si desfiintand deciziile anterioare ale instantelor.

Bivolaru a fost arestat in martie 2004, sub acuzatia ca a intretinut relatii si perversiuni sexuale cu Madalina Dumitru, folosindu-se de influenta pe care o avea asupra acesteia, in calitate de profesor de yoga. Bivolaru a fost insa eliberat din arest dupa ce, la 1 aprilie 2004, Curtea de Apel Bucuresti a constatat ca emiterea mandatului a fost facuta de o instanta necompetenta.

Anchetatorii au stabilit ca, in 2002 - martie 2004, acesta ar fi practicat in mod repetat acte cu caracter obscen fata de minora Madalina Dumitru. In perioada ianuarie-noiembrie 2000, precum si in aprilie 2003, folosindu-se de calitatile de profesor yoga si mentor spiritual, Bivolaru ar fi intretinut acte sexuale cu alte doua minore - Agness Arabella Muresan si Ilinca Simionescu.

In august 2004, procurorii de la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti l-au trimis pe Bivolaru in judecata pentru act sexual cu un minor, perversiune sexuala, coruptie sexuala, trafic de minori si tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat a Romaniei. Au mai fost trimisi in judecata Mirona Farcasi (pentru coruptie sexuala) si vamesul Farkas Ferenc Szolt (prins o data cu Bivolaru, la Nadlac, acuzat de trafic de migranti).

Desi pe numele lui exista o interdictie de a parasi tara, Bivolaru a iesit din Romania, fiind retinut la Malmo, in Suedia. Ulterior, el a obtinut statut de azilant.

Pana de curand, despre Bivolaru se stia ca s-ar afla in Suedia, unde a primit azil politic.

La 25 mai, insa, reprezentantii Inspectoratului General al Politie Romane (IGPR) au declarat ca liderul MISA nu se mai afla in Suedia.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Detalii din dosarul Bivolaru. Martor: Mi s-a spus sa fac sex pe morminte si sa mananc tamaie
Detalii din dosarul Bivolaru. Martor: Mi s-a spus sa fac sex pe morminte si sa mananc tamaie

O femeie, martor in dosarul lui Gregorian Bivolaru, a povestit, marti, in fata instantei supreme, tratamentul la care a fost supusa in calitatea ei de yoghina de catre liderul MISA si acolitii acestuia.

Adept MISA, dat disparut dupa 16 ani. Parintii:
Adept MISA, dat disparut dupa 16 ani. Parintii: "Ne-a spus sa nu-l cautam timp de 10 ani"

Caz greu de inteles la Constanta: doi parinti si-au dat fiul disparut dupa 16 ani de cand nu mai stiau absolut nimic despre el.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO
Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO

Ministerul Apărării Naționale (MApN) anunţă vineri că elemente dintr-o posibilă dronă au fost găsite în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.