Persoana juridica ADP Sector 2, urmarita penal pentru ucidere din culpa in cazul Ionut Anghel

Ultima actualizare: 03-10-2013 06:54
Persoana juridica ADP Sector 2, urmarita penal pen...
Persoana juridica ADP Sector 2, urmarita penal pen...

Reprezentantii administratiei Domeniului Public din sectorul 2 si proprietarii terenului unde Ionut, un copil de 4 ani, a fost mancat de caini, sunt urmariti penal pentru ucidere din culpa.

Procurorii Parchetului General asteapta acum explicatiile oficiale ale celor considerati responsabili de aceasta tragedie.

Directorul general al ADP sector 2, Cristian Lemnaru, sustine ca va da explicatiile cerute de procurori, insa pana atunci atrage atentia ca administratia al carui director general este nu poarta nicio raspundere pentru faptul ca in ziua tragediei gardul de delimitare a parcului Tei, din care a plecat Ionut, baietelul de patru ani, si a intrat pe proprietatea unde a fost atacat pe maidanezi nu e strict responsabilitatea administratiei locale. A atras atentia ca parcul este un loc public deschis. In plus, sustine Lemnaru, problema cainilor maidanezi tine de cu totul alte autoritati.

In schimb, Constantin Ciorascu, cel care detine dubla calitate in acest caz - de administrator al companiei Tei rezidential, dar si de actionar al societatii - deci trebuie sa dea socoteala in ambele calitati, nu a dorit sa faca niciun comentariu.

Cu siguranta, si el, si Lemnaru vor reveni insotiti de avocati pentru a dat declaratii. Asa cum este foarte posibil ca foarte curand urmarirea penala sa fie extinsa si impotriva celor care aveau in responsabilitate cei sase caini care l-au atacat pe copil - respectiv cei de la ONG, dar si cei de la adapostul de caini din cartierul Pantelimon.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO