Parintii aleg sa mearga cu bona la mare, pentru a avea grija de copii. Cat costa sa ii plateasca o camera pentru sapte zile

Ultima actualizare: 01-08-2017 07:08

Moda bunicilor luati in concendii pentru a avea grija de copii pare sa apuna. Mai nou, tot mai multe cupluri pleaca in vacante cu bonele.

Desi solutia nu este tocmai ieftina, parintii reusesc astfel sa se relaxeze, dar sa ii aiba alaturi si pe micuti.

Iar pentru cei care nu isi permit o astfel de varianta, reprezentantii hotelurilor au gasit diverse modalitati pentru a-i tine ocupati pe pusti pret de cateva ore pe zi.

Camelia este de opt ani bona micutei Sara si nu a lipsit de la niciun eveniment important din viata copilei. Nu rateaza nici vacantele familiei. Acum, parintii fetitei au inchiriat, la malul marii, un apartament pentru cele doua. Asa se pot bucura de concediu si o au si pe Sara aproape.

Camelia, Bona Sarei: "Ei au camera lor separata, eu cu Sara avem camera noastra. Acum parintii sunt plecati la piscina si eu cu Sara umblam sa desenam, sa pictam, sa ne uitam la mai multe lucruri, iar seara, dupa cina ne mai intalnim, ne mai plimbam cu mami si cu tati."

Pentru sapte zile, camera bonei poate costa chiar si 1000 de euro, in functie de hotelul ales. Cheltuielile sunt acoperite de parinti. In tot acest timp, bona primeste si salariu.

Madalina Cretu, PR-ul unui hotel de pe litoral: "Intr-adevar, vin si inchiriaza apartamentul, fie strict pentru parinti si bona impreuna, fie un alt apartament separat in care bona sta cu copii."

Exista solutii si pentru cuplurile fara bone. De exemplu, isi pot lasa copiii la gradinite private. Pretul serviciului este inclus, de cele mai multe ori, in tariful de cazare.

Simona Fati, maangerul unui hotel de pe litoral: "E un lux pt cei care vin sa petreaca cateva ore linistite sa stie ca au in grija cui sa lase copilul in momentul in care vor sa se relaxeze."

La un alt hotel, pustii pot picta in timp ce adultii mananca. Exista si hoteluri cu locuri de joaca, unde copiii pot fi dusi pentru cateva ore. Acolo sunt supravegheati de personal calificat.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!