"Padureanca" nu poate divorta in Saptamana Mare. Manuela Harabor trebuie sa mai astepte o luna

Ultima actualizare: 21-10-2012 03:28

Dupa sapte ani petrecuti departe de miliardarul caruia ii poarta numele in acte, si alti zece in care i-a fost sotie credincioasa, Manuela Harabor divorteaza oficial de omul de afaceri israelian Soli Shaltiel.

Frumoasa actrita si-ar fi dorit sa puna punct chiar astazi casniciei, pentru ca este deja logodita cu un actor, insa in lipsa acordului scris al sotului, deznodamantul a fost amanat pentru o luna.

"Lacrimi din cer" este doar unul din zecile de filme in care frumoasa actrita cu ochi albastri a jucat impecabil. De departe, rolul cel mai important este cel care a consacrat-o: Simina din Padureanca. Daca in urma cu o saptamana isi aniversa ziua de nastere, astazi a inceput Saptamana Mare asteptand vreme de cinci ore in sala de judecata sa divorteze.

Desi viata ei privata este una foarte discreta, admiratorii Manuelei Harabor stiu ca pune capat celui de-al doilea mariaj. In adolescenta a fost casatorita cu un operator de film, pentru ca in 1995 sa ii spuna DA unui designer din Statele unite, de origine israeliana.

Timp de zece ani, Manuela i-a fost o sotie credincioasa lui Soli Shaltiel, insa au urmat alti sapte in care fiecare a luat-o pe drumul sau. Manuela s-a intors acasa langa fiul ei, de 22 de ani, iar omul de afaceri la Tel Aviv.

De cateva luni bune, Manuela Harabor traieste o noua poveste de dragoste alaturi de un coleg de breasla: actorul Rares Stoica de la Teatrul Nottara. Spera ca luna viitoare, pe 7 mai, judecatorii sa fie de acord cu desfacerea casatoriei si sa devina o femeie libera.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO