(P) Reparațiile iefine și costurile piperate ale smartphone-urilor dezechilibrează balanța - ce spun experții Glassgsm?

glassgsm

Smartphone-urile sunt emblema omului modern. Marii producători precum Apple sau Samsung sunt în plină concurență și astfel fiecare lansare captează atenția publicului.

Tehnologia a devenit un aliat puternic pentru îndeplinirea activităților zilnice. Atunci când nu mai funcționează telefonul parcă timpul stă în loc. Așa s-a format astăzi o întreagă industrie a service-urilor gsm. Pe cât sunt acestea de variate, pe atât diferă serviciile oferite.

Fiind atât de răspândite, serviciile din cadrul service-urilor gsm promit multe lucrări ce nu se reflectă întotdeauna în practică. Depistarea capcanelor face diferența între reparațiile calitative și cele improvizate.

Este important ca persoanele care își doresc să își repare smartphone-ul să se orienteze spre centre care oferă certificate de garanție și care utilizează piese originale în schimbarea componentelor defecte. În cele ce urmează vor fi prezentate răspunsurile întrebărilor frecvente ale publicului cu privire la serviciile de reparații ale smartphone-urilor. Informațiile sunt relatate de experții în reparații telefoane de la Glassgsm.

Deși reparațiile sunt realizate rapid de service-urile gsm, nevoia de a reveni pentru altele apare la un interval scurt de timp? Care e motivul?

Citește și
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

„De multe ori, cererea în ceea ce privește reparațiile telefoanelor se rezumă doar la preț și rapiditate. Costurile accesibile și lucrările efectuate în grabă pot fi principalul motiv pentru care calitatea serviciilor lasă de dorit și prin urmare va fi nevoie de intervenție la scurt timp după ce smartphone-ul a fost predat în service.

Prețurile trebuie să fie justificate, iar dacă sunt impuse costuri mai ridicate acest lucru trebuie să se bazeze pe intensitatea defecțiunilor, piesele ce trebuie schimbate și timpul de lucru. Un alt aspect ce nu este luat în considerare și poate determina apariția noilor probleme în timp ține și de calitatea pieselor. În service-ul nostru utilizăm piese originale pentru fiecare model în parte.”

Glassgsm a reușit să devină un reper pentru publicul care are nevoie de reparații gsm. Cum ați reușit această performanță?

Experiența se câștigă în timp. Calea spre succes este presărată cu multe ore de muncă, devotament și pasiune pentru inovaţiile tehnologice. Un numitor comun care asigură performanța este găsirea echilibrului în ceea ce privește manopera lucrărilor, piesele utilizate, dar si transparența prin care ne dovedim respectul față de fiecare client.

Știm cât este de important este un smartphone la ora actuală și de aceea oferim pe perioada reparațiilor un telefon de schimb. Mai mult decât atât, permitem clienților să asiste cât timp sunt efectuate activitățile de repare sau schimbare a componentelor. Pentru clienții care se află în alt județ, acest lucru se realizează cu ajutorul camerei web la care oferim acces celor interesați.

Chiar dacă avem sediul în Suceava, ne-am extins serviciile prin intermediul serviciilor de livrare și nu numai. Review-urile și reputația ni le menținem datorită transparenței și calității lucrărilor atestate de certificarea garanției, extinsă la 6 luni. Răspundem solicitărilor prompt, serviciul de diagnosticare fiind gratuit.

Piesele utilizate pentru reparații sunt originale și se regăsesc în stocul nostru. Prin urmare, achiziția nu necesită un timp alocat suplimentar. În funcție de tipul defecțiunii realizăm reparații în timp util. Acestea sunt estimate între 30 și 90 de minute. Prin urmare ne menținem în top prin câtigarea încrederii clienților raportată la calitatea serviciilor oferite.”


De ce ar dori utilizatorii care au nevoie de reparații să apeleze la Glassgsm în detrimentul competiției?

„Defecțiunile frecvente ale noilor generații de smartphone-uri se rezumă în special la display-urile sparte. Fiecare nouă lansare pe piața telefoanelor inteligente vine cu noi elemente de design, iar acest lucru se reflectă în necesitatea minuțiozității pentru fiecare activitate ce presupune reparații.

Spre exemplu, design-ul compact presupune o asamblare a ecranului la temperaturi ridicate. Mai mult decât atât, Samsung este recunoscut pentru modelul Edge cu ecran curbat. În plus, noile modele de smartphone beneficiază de caracteristica esențială de a fi rezistente la apă. Prin urmare este nevoie ca reparațiile să fie efectuate corespunzător, vidarea fiind un punct principal de urmărit.

La Glassgsm suntem atenți la fiecare detaliu ce ar putea fi un inconvenient pentru buna desfășurare a lucrărilor. În acest sens utilizăm mănuși cu efect antistatic, pentru a nu permite pătrunderea particolelor de praf care deteriorează în principal acțiunea de vidare.”

Glassgsm a devenit un aliat al publicului pasionat de tehnologie, asigurând servicii realizate profesional. Stocul variat de piese originale vine în completarea cerințelor impuse de calitate. Chiar dacă un smartphone trece prin etapele unei reparații, echipa de specialiști garantează funcționarea optimă a acestuia, certificând eficiența lucrărilor prin acordarea unei garanții extinse. Detalii, informații în ceea ce privește datele de contact și prețurile găsesc cei interesați pe pagina oficială Glassgsm.ro.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie a fost inaugurată. Primul pacient a intrat într-un salon nou
Noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie a fost inaugurată. Primul pacient a intrat într-un salon nou

În urmă cu puțin timp a fost inaugurată noua secție de oncologie pediatrică a spitalului Marie Curie.

 

Când visăm împreună, ne adunăm împreună! PRO TV și FRF lansează Imnul echipei naționale pentru EURO 2024
Când visăm împreună, ne adunăm împreună! PRO TV și FRF lansează Imnul echipei naționale pentru EURO 2024

În inimile suporterilor, fiecare meci al Echipei Naționale este o poveste scrisă în culori vibrante de pasiune și devotament.

Inspirație la înălțime: Femeile care au ales să devină piloți devin un exemplu pentru alte tinere
Inspirație la înălțime: Femeile care au ales să devină piloți devin un exemplu pentru alte tinere

Femeile își fac loc mult prea timid la manșa avioanelor și elicopterelor.  

Recomandări
Israelul pregătește un răspuns în forță pentru Iran. Șeful Statului Major al IDF: „Va suporta consecințele acțiunilor sale”
Israelul pregătește un răspuns în forță pentru Iran. Șeful Statului Major al IDF: „Va suporta consecințele acțiunilor sale”

Israelul pregătește un răspuns în forță pentru Iran, dar unul care să nu provoace o escaladare a conflictului în regiune, potrivit presei israeliene.

Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”
Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

Economia Chinei a crescut în primul trimestru mai rapid decât s-au așteptat analiștii. Toți au crezut că o să scadă
Economia Chinei a crescut în primul trimestru mai rapid decât s-au așteptat analiștii. Toți au crezut că o să scadă

Economia chineză a avut un început de an mai puternic decât s-au așteptat analiștii, chiar dacă criza din sectorul imobiliar s-a adâncit.