Omul de afaceri sibian Alexandru Coman tocmai divorțase înainte să-și ia viața. Trupul său a stat trei luni nedescoperit

Ultima actualizare: 27-01-2022 08:01

Un om de afaceri din Sibiu, stabilit de 15 ani în Capitală, a fost găsit fara viață la marginea unei păduri din zona Băneasa. Apropiaţii îl dăduseră dispărut din luna octombrie.

Potrivit anchetatorilor, barbatul ar fi murit chiar in perioada respectivă. Cu toate că aparent ducea o viaţă bună şi avea afaceri, inclusiv în domeniul imobiliar, anul trecut s-a despărţit de soţia cu care avea doi copii, şi cel mai probabil, a suferit un şoc.

Trupul omului de afaceri Alexandru Coman a fost găsit de un trecător într-o lizieră din nordul Capitalei, la nici 10 minute distanţă de locul în care acesta stătea cu chirie.

Trupul bărbatului a fost descoperit chiar după o cale ferată din zona Băneasa a Capitalei. Potrivit anchetatorilor, acesta şi-ar fi pus capăt zilelor în urmă cu aproximativ trei luni. Când a plecat de acasă, apropiaţii spun că avea cu el doar telefonul mobil şi portofelul, fără încărcător, laptop şi haine de schimb.

Bărbatul de 49 de ani fusese dat dispărut de apropiaţi în luna octombrie, care au cerut, mai întâi, ajutor pe Facebook. Dispariţia sa a fost anunţată inclusiv pe site-ul Poliţiei Române.

Alexandru Coman era stabilit în Capitală de 15 ani. Avea afaceri in domeniul imobiliar dar începuse să investească şi în domeniul plantelor decorative. Deşi la început era prietenos si parea mai tot timpul bine dispus, s-ar fi schimbat după ce s-a despărţit de soţia sa cu care avea doi copii.

Anchetatorii conturează ipoteza unei sinucideri, însă trupul bărbatului va fi supus unei necropsii si nu sunt excluse alte cauze ale morții.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO