O fată a sărbătorit nota mare de la Evaluarea Națională până a ajuns în comă alcoolică la spital

Ultima actualizare: 26-06-2020 10:07
O fată a sărbătorit nota mare de la Evaluarea Națională până a ajuns în comă alcoolică la spital
Getty

O adolescentă din Botoşani care a obţinut o medie peste 9 la Evaluarea Naţională a sărbătorit reuşita cu o beţie în urma căreia a ajuns la spital în comă alcoolică.

 

Cazul nu este unul singular, pentru că după afişarea rezultatelor 10 copii cu medii mari au ajuns la spital din cauza consumului de băuturi alcoolice în exces, scrie Monitorul de Botoșani.

Fata le-a spus părinţilor că iese în oraş cu mai mulţi colegi pentru a sărbători, mai ales că tânăra avea media generală peste 9.

După câteva ore, părinţii au primit un apel telefonic de la unul dintre membrii grupului cu care ieşise tânăra, prin care au fost anunţaţi că aceasta era în comă alcoolică şi a fost chemată o ambulanţă.

„Este cel puţin surprinzător. Părinţii erau în stare de şoc. Ei au ajuns de acasă la spital, în acelaşi timp cu ambulanţa. Nu ştiau nici ei nimic, ce a băut fata, unde a băut, cu cine. Dar din păcate cam aceasta este situaţia la cazurile de acest fel. Părinţii ştiu ceva, iar copiii ajung la spital din alte locuri şi anturaje. Fata aceasta a luat peste 9 la capacitate”, a spus un asistent din cadrul CPU Pediatrie.

 

10 elevi cu medii mari au ajuns la spital după ce s-au îmbătat crunt

 

Potrivit cadrelor medicale, de la afişarea notelor la evaluarea naţională nu mai puțin de zece copii au ajuns la spital, atât la Dorohoi, cât şi la Botoşani, din cauza consumului de băuturi alcoolice în exces.

Ciudat este faptul că toţi cei care au ajuns la spital sunt copii cu note mari, printre aceştia nefiind niciunul dintre cei care au picat sau au luat note mici.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO