O adolescentă s-a aruncat în fața metroului la stația Piața Unirii 1. Metrorex: Posibilă tentativă de suicid

Ultima actualizare: 06-10-2021 15:32
O adolescentă s-a aruncat în fața metroului la ...
Imagini din stația de metrou Piața Unirii 1...

O adolescentă s-a aruncat în fața metroului la stația Piața Unirii 1, miercuri dimineață. Fata are mai multe leziuni și degete amputate și a fost transportată la Spitalul Universitar.

Tânăra este conștientă, în stare stabilă, dar va avea nevoie de chirurgie plastică.

Fata era singură și a sărit pe șine în momentul în care trenul a intrat în stație. Conductorul a incetinit îmediat.

Poliţia Capitalei a fost sesizată miercuri dimineaţa că o persoană a căzut pe calea de rulare a metroului.

"În această dimineaţă, în jurul orei 9:15, prin apel la 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, la staţia Unirii. La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti şi echipe de salvatori", informează Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, au fost declanşate verificări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Metrorex a transmis că, începând cu 09:09, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate din cauza unei posibile tentative de suicid la stația de metrou Piața Unirii 1.

„Circulația trenurilor de metrou se desfășoară în sistem pendulă între statiile Timpuri Noi –Eroilor și Eroilor – Petrache Poenaru.
Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD și a Poliției Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție”, a transmis Metrorex.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO