Nastase, cercetat pentru 399 de cartuse fara autorizatie descoperite dupa tentativa de sinucidere


Ultimul update: Miercuri 05 Septembrie 2012 17:00
Data publicarii: Vineri 24 August 2012 16:46
Categorie: Stiri actuale

Adrian Nastase este cercetat de procurorii Parchetului instantei supreme pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dupa ce in locuinta lui anchetatorii au gasit, in urma tentativei de sinucidere, 399 de cartuse, pentru care nu are autorizatie.

 

Dosarul in care Adrian Nastase este cercetat a fost disjuns din cel in care procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au facut cercetari privind incidentul petrecut in seara zilei de 20 iunie, cu ocazia punerii in aplicare a mandatului de executare a pedepsei de doi ani de inchisoare, informeaza, vineri, Ministerul Public, intr-un comunicat de presa.

In noul dosar, Adrian Nastase este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Potrivit procurorilor, in urma controlului facut cu privire la conditiile de pastrare si asigurare a securitatii armelor si munitiilor de catre Adrian Nastase au fost gasite 399 cartuse pentru care acesta nu are autorizatie.

In cauza disjunsa, cercetarile sunt in curs de derulare, pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO