Mister în jurul cadavrului unui bebeluş găsit în parc. Mama, identificată după 4 luni


Ultimul update: Marti 19 Februarie 2019 17:45
Data publicarii: Marti 19 Februarie 2019 16:43
Categorie: Stiri Socante

Ancheta dificilă, întinsă de-a lungul a 4 luni, la Miercurea Ciuc, în judeţul Harghita după ce trupul neînsufleţit al unui bebeluş a fost găsit într-un parc. Era vorba despre o fetiţă de 3 kilograme.

Deşi nu au fost martori în zonă şi nici camere de supraveghere, anchetatorii au reuşit să o găsească pe mama, o femeie de 48 de ani. Acum este plecată din ţară, dar va fi chemată la audieri.

Trupul fetiţei a fost găsit, în octombrie, lângă o bancă dintr-un parc din Miercurea Ciuc. Deşi în zonă sunt blocuri, nimeni nu a văzut când mama şi-a abandonat copilul.

Poliţiştii au luat legătura cu medici ginecologi şi au fost în spitalele din oraş pentru a afla informaţii despre ultimele naşteri.

Cu greu au reuşit să contureze un cerc de suspecte şi în urmă cu puţin timp, au identificat-o pe mama bebeluşului. Au fost audiaţi cunoscuţi de-ai femeii care spun că ea a încercat să îşi ascundă sarcina, nu s-a dus la doctor şi a născut singură, acasă.

Medicii legişti au constatat că fetiţa a fost născută la termen, era sănătoasă, dar a murit asfixiata. Femeia de 48 de ani nu este în România, şi dacă nu va veni de bunăvoie la audieri, va fi dată în urmărire internaţională. Este cercetată acum pentru uciderea nou născutului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
Mister în jurul cadavrului unui bebeluş găsit în parc. Mama, identificată după 4 luni
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO