Mașină spulberată de tren, în Cluj. Șoferul și pasagerul au murit pe loc

×
Codul embed a fost copiat

O mașină condusă de un bărbat fără permis din Cluj a fost spulberată, joi, de un tren care circula spre Oradea.

Atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta au murit pe loc în urma impactului violent.

Cumplitul accident a avut loc joi după-amiază la 20 de kilometri de Cluj-Napoca. Bărbatul de 45 de ani s-a urcat la volan deşi nu avea permis de conducere şi era însoţit de un cioban din zonă, în vârstă de 53 de ani. În drum spre casă, la trecerea cu calea ferată semnalizată cu crucea Sfântului Andrei, autoturismul a fost izbit în plin de un tren privat care se îndrepta spre Oradea.

Mircea Mureșan, fratele victimei: "Venea din partea aia încoace şi nu ştiu, neatenţie, şi am auzit o bubuitură şi atât. Nu s-a asigurat, nu ştiu ce să vă spun."

În urma impactului violent, cei doi au suferit răni extrem de grave şi nu au mai putut fi salvaţi.

Ciprian Rapan, ISU Cluj: "Autoturismul se afla la aproximativ 50 de metri de trecerea de cale ferată, contorsionat."

Șoferul s-a urcat la volan, fără permis

 

Rudele conducătorului auto povestesc că nu a fost pentru prima dată când bărbatul s-a urcat la volan.

Reporter:"Cum umbla fără permis? "
Mircea Mureșan, fratele victimei: "Numai pe aici prin zonă, nu umblă pe şosele. Numai pe hotar."

În plus, vecinii spun că omul ar fi avut probleme cu alcoolul. Acasă îl aşteptau două fete - în vârstă de 7, respectiv 11 ani.

Martor: "Zicea că n-a băut 7 luni, acum de două zile s-a apucat de băut. Nu s-a asigurat, că de grăbit dacă el s-ar fi asigurat. Dacă a fost şi băut...aşa i-a fost scris, şi-a făcut necaz cu mâna lui."

Pasagerii din tren au fost preluaţi de o altă garnitură, iar traficul feroviar în zona a fost îngreunat pretz de mai bine de trei ore.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Întâmplare ireală la Hamburg! S-au auzit gemetele unei femei în timpul tragerii la sorți pentru grupele EURO 2024! Reacția sălii
VIDEO Întâmplare ireală la Hamburg! S-au auzit gemetele unei femei în timpul tragerii la sorți pentru grupele EURO 2024! Reacția sălii
Citește și...
Tânărul decapitat de tren în Arad și-ar fi filmat sinuciderea
Tânărul decapitat de tren în Arad și-ar fi filmat sinuciderea

Tânărul decapitat marți în Arad după ce s-a așezat pe calea ferată înaintea trenului R 2604 ar fi încercat să se sinucidă. 

Recomandări
Motivul pentru care un nou armistițiu între Israel și Hamas pare imposibil în acest moment. Planurile evreilor și dorința SUA
Motivul pentru care un nou armistițiu între Israel și Hamas pare imposibil în acest moment. Planurile evreilor și dorința SUA

Un nou armistițiu în Fâșia Gaza este tot mai îndepărtat, după ce Israelul și-a chemat acasă negociatorii care discutau cu Hamas, în Qatar, posibilitatea unei pauze în conflict.

"Doamne, fereste! Acum nu mai scăpăm". Mărturii din Bistrița-Năsăud, acolo unde viiturile au făcut prăpăd

Mai multe localități din Bistrița-Năsăud au fost lovite, sâmbătă, de viituri. A fost Cod Roșu de inundații în zonă, după ce ploile abundente și zăpada topită au umflat două râuri.

Atac armat în Paris. O persoană a fost ucisă, iar alte două rănite. Agresorul a strigat
Atac armat în Paris. O persoană a fost ucisă, iar alte două rănite. Agresorul a strigat "Allah Akbar" | VIDEO

O persoană a fost ucisă și alte două rănite, sâmbătă seara, în Paris, în apropierea Turnului Eiffel, într-un atac cu cuţitul şi ciocanul.