Individul care a încercat să violeze o tânără din Capitală, pe stradă, arestat preventiv


Ultimul update: Vineri 01 Martie 2019 20:08
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2019 19:54
Categorie: Stiri actuale

La mai puţin de o săptămână de când un violator în serie a fost prins în Bucureşti, un caz asemănător şochează opinia publică. Un individ de 28 de ani a atacat o elevă de 17 ani care se întorcea de la liceu.

După o luptă disperată, adolescenta a reuşit să scape. Ajutaţi de imaginile camerelor de supraveghere, poliţiştii l-au identificat pe suspect şi l-au reţinut. La audieri, şi-a recunoscut fapta.

Atacul a avut loc joi seară, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei. Victima mergea acasă de la şcoală.

Pe la şapte seara, când fata a terminat orele, a plecat de la liceu şi s-a îndreptat spre casă. Pe o stradă principală, individul a atacat-o. A târât-o pe o altă stradă lăturalnică, unde a încercat să o imobilizeze în spatele unei dube.

Acolo, agresorul a atins-o în zonele intime, a lovit-o şi a încercat să o violeze. A urmat o luptă corp la corp, din care fata s-a ales cu răni, mai ales în zona feței.

Până la urmă, câțiva trecători au auzit țitele fetei și i-au sărit în ajutor. Individul a reușit să fugă.

"Instinctul de apărare a funcţionat, a ţipat, s-a luptat cu el, i-a băgat degetele în ochi. Dar nu era nimeni în zona să o apere. A încercat să o violeze! A tras-o de păr, a târât-o pe jos... Nici nu ştiu ce să spun, ce sentimente am avut... Revoltă e puţin spus", spune mama fetei.

Agresorul este un bărbat de 28 de ani, pe care adolesceta l-a identificat, după ce a urmărit imagini de pe camerele de supraveghere din perimetrul de unde a avut loc agresiunea. Poliţiştii l-au găsit pe bărbat în apropierea locuinţei lui. Tânărul nu are antecedente penale. La secţia de poliţie, acesta şi-a recunoscut fapta.

Veronica Poștoacă, avocatul victimei: "A fost recunoscut, semnalmentele au fost foarte clare. Victima a fost foarte sigură pe ceea ce a văzut. Este încă în stare de şoc. Va merge la psiholog ca să se poată reintegra în activitatea şcolară."

Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este cercetat pentru tentativa de viol.

Este al doilea caz de agresiune sexuală într-o săptămână din Capitală. La sfârşitul săptămânii trecute, un violator în serie, în vârstă de 61 de ani, a fost arestat după ce a agresat două femei. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Bărbat suspectat că a încercat să violeze o adolescentă, în Capitală, reținut
Recidivist prins în timp ce încerca să violeze o femeie, într-o clădire din Capitală
VIDEO PROTVPLUS.RO